Şimdi Ara

ETS 2 Mp Şoförlerden Para Gelmeme Sorunu Çözdüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sistem yenilemek için direk pc yi yenilemem lazım, laptopda oynuyorum ama eskiden böle değildi bu aralar kasmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

Sistem yenilemek için direk pc yi yenilemem lazım, laptopda oynuyorum ama eskiden böle değildi bu aralar kasmaya başladı

Hocam sizin ekran kartı ne
  • Ne kadar duygusalsınız yav,ilahi...
    Başkası kullanacakmış da, km yapacakmış da. Gerçek sanki

Allah muhafaza bi de çarpar marparlar, o zaman yanınıza yaklaşılmaz sinirinizden

Tırın km.si yükselse ne olacak ki, motor mu yenileyeceğiz? İlk günkü gibi gidiyor işte basınca. En fazla onu aynı model sıfırıyla takaslarız, paracıklar da gelecek artık tıkır tıkır. Takmayın böyle şeylere. Benim tır 300K'i geçti, hiç problem yok

• ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Yahu sana ne, ana konuyu da karıştırdın zaten, oynadığımız oyundan zevk almak istiyoruz belki o yüzden biraz gerçekçi oynuyoruz bundan sana ne, duygusalmışız lafa bak
  • Hocam pek anlamam o işlerden ama nvidia 1gb 610M yazıyor
  • Dün 23Milyon Avroyu bir seferde aktardı sistem, para içinde yüzüyorum artık....
  • Arkadaş bu elamanlar kasaya para getirmiyor. Çalışıyor gözüküyorlar ama para miktarı benim kazandığım hariç hiç artmıyor sorun nedir sizce ?
  • kesinlikle oluyor mp dada .single dada.hızla yükselmek istiyenlere tavsiye ederim. 2 şöförüm 3 çekicim vardı.bu yöntemle yarım saat de köşe oldum. şimdi beş çekicim 4 şöförüm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chopy -- 30 Ocak 2016; 0:58:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.