Şimdi Ara

ETS 2’nin Türkiye haritası Steam’de yerini aldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün dlcyi satın aldım. Güzel detaylar var; bitki örtüsü, binaların şekli, gerçekte olan binaların neredeyse aynısını yapmışlar. Görece fazla sayıda inşaat halinde olan binalar mevcut(tuğla beton görünümü). Böyle şeyler görünce Türkiye'de olduğunuzu hissediyorsunuz. Trafik ve yön tabelaları birebir, onları görerek ilerlemek hoş bir his yaratıyor. Yine de oyunu iade ettim, tahmin ettiğimden biraz ufaktı harita çünkü. Bu işlerin döndüğü mahmutbey civarında oturuyorum, evimin oralardan geçerim hayaliyle almıştım, hevesim kursağımda kaldı :)

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    8 dolar, haklısım ama ne yapalım paran değersiz.

https://steamdb.info/app/1056760/

amerikada 17 dolar olarak satışta, yine indirimli alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 6 Aralık 2019; 17:46:52 >
  • çıkar çıkmaz malum yere düşmüş zaten
  • Promods da efsane olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 8 Aralık 2019; 12:22:56 >
  • 48 tl ye pahalı diyen tipler. daha ucuzunu yapsınlar da görelim.

• ETS 2’nin Türkiye haritası Steam’de yerini aldı!ETS 2’nin Türkiye haritası Steam’de yerini aldı!ETS 2’nin Türkiye haritası Steam’de yerini aldı!ETS 2’nin Türkiye haritası Steam’de yerini aldı!ETS 2’nin Türkiye haritası Steam’de yerini aldı!ETS 2’nin Türkiye haritası Steam’de yerini aldı!

• İstanbul için heveslenmeyin sakın. Beylikdüzü, yenibosna arası oyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

Promods da efsane olacak.

kardeş şu sistemi saati 10 liradan pazarlasana.

• Beyler birşey soracağım. Ben haritayı satın aldım ancak sadece yeni çıkan istanbul dlc sini aldım. başka harita paketim yok oyunda. şu anda cenevre deyim. istanbul a nasıl gidicem

arada bikaç ülke yok. dolayısıyla teleport falan lazım bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qbert1903 -- 9 Aralık 2019; 23:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

kardeş şu sistemi saati 10 liradan pazarlasana.

Alıntıları Göster
    gel abi denemek istiyorsan bedava :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

Gündüz trafikten kilitlenmiyorsa İstanbul, becerememişlerdir
    Oyun hep yazın geçtiği içindir hocam.
  • Bir saat kadar oynadım ve iade ettim. Hiç beğenmedim. O kadar bekledik, iyi olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş yavaş keşfediyorum, abartılacak yanı yok aslında klasik bir SCS DLC'si. Takip edenler bilir ki SCS her harita DLC'sinde mevcut detayı bir üst seviyeye çıkarır, işte bu da öyle. Haydi bu sefer bir değil bir buçuk diyelim. Bir de olaya sırf Türkiye açısından bakmak çok büyük hata çünkü DLC'deki haritanın çeyreği bile değildir Türkiye'nin Trakya bölgesi.

Genel olarak gözüme çarpanlar:

- Şehir içlerindeki detaylar çok hoş. Özellikle büfeler, marketler daha gerçekçi hava katmış. Önceki DLC'lerde şehir içleri daha sıradandı. Bu sefer bu detay konusunu halletmişe benziyorlar, bir sonraki İspanya-Portekiz DLC'sini düşünemiyorum.

- Ana şehirlerin haricinde artık ilçe midir kasaba mıdır tam olarak bilemediğim yerler bol. Bu da diğer DLC'lerden ayrı bir özelliği. (Önceki DLC'lere göre daha yoğun. Bazı bölgelerde bir kasabadan (?) çıkıp akabinde ötekine giriyorsunuz, o derece.)

- Detayların çokluğu ve -bence- yetersiz optimizeden (Kesinlikle öyle, sadece detay=performans düşüklüğü eşitliği geçerli olsaydı GTA V'te 20 fps almam lazımdı ) ötürü şehir içlerinde performans düşüklüğü var. Şehirler arası hemen her ülkede detaysız olduğundan (Gerçek hayatta da öyle.) sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 16 Aralık 2019; 14:6:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dlc de Trakya bolgesinin olmasi cok guzel. Hatta Transport Fever 2 gibi oyunlarda da Turkiye dlc lerini gormek isteriz. Kadikoyden Besiktasa vapur, Taksimde tramvay 😀 dlc fiyatlara allkeyshop.com dan baktim fena degil alinabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.