Şimdi Ara

ETS2 - Eski aydınlatmayı çok özledim, geri dönme şansım var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu güncelleme geldi geleli oyun çok sıkıcı oldu. Eskiden monitörümden oyun modunu açıp oynuyordum ne güzel. Şimdi çok karanlık geliyor.

Bahsettiğim güncelleme;http://blog.scssoft.com/2014/12/new-light-and-weather-system-coming.html

Tekrar eskiye dönme şansım var mı, güncel versiyonda kalarak? Mesela grafik modu yükler gibi eski halini yükleyebilir miyim?

• İyide eski güncelleme çok karanlıktı yeni güncellemeyle biraz daha aydınlandı hava.

Şuan nasıl daha fazla karanlık oluyor onu anlamadım ? Eski güncellemeye göre daha aydınlık artık geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 27 Mart 2017; 12:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Hocam gece pek oynamıyorum daha çok gündüz oynuyorum. Gündüz eskiden çok hoşuma gidiyordu, güncelleme ile renkler canlandı ama karanlık oldu ben de. Oyunu bir silip yüklemeyi düşünüyorum, ayarlar dosyasıyla birlikte. Teşekkürler cevabınız için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Hocam gece pek oynamıyorum daha çok gündüz oynuyorum. Gündüz eskiden çok hoşuma gidiyordu, güncelleme ile renkler canlandı ama karanlık oldu ben de. Oyunu bir silip yüklemeyi düşünüyorum, ayarlar dosyasıyla birlikte. Teşekkürler cevabınız için.

Hocam karanlık olmasının sebebi grafikleri düşürmenizden dolayı olabilir mi?
    Bende bazen yüksek fps almak için grafiği ortaya çekiyorum oyun akıcı oluyor ama görüntü biraz kararıyor.
    Grafiği yüksek yapınca daha bi canlı ve aydınlık oluyor.
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlar en yüksekte, çok kurcaladım değişen bir şey olmadı. Orijinal almadan önce korsan indirmiştim. Akşam onu kurup kurcalamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Hocam ayarlar en yüksekte, çok kurcaladım değişen bir şey olmadı. Orijinal almadan önce korsan indirmiştim. Akşam onu kurup kurcalamayı düşünüyorum.

HDR açık mı

Orda HDR'nin yanında birkaç ayar daha var. Ya hdr yada onlardan birini kapattığınızda direk oyun kararıyor. Grafikte gelişmiş ayarları açın bulacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.