Bildirim
ETS2 FOTOĞRAF & VİDEO ALBÜMÜ (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
Tirlarinizin renkleri cok kotu.youtube u acinda gorun abd liler ne tir yapmis.burdakiler cingan tiri gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
Tirlarinizin renkleri cok kotu.youtube u acinda gorun abd liler ne tir yapmis.burdakiler cingan tiri gibi.
Multiplayerde mod olmuyor. Olsaydı, esas Amerikalılar görürdü Türkler neler yapmış diye -
-
-
Oh My God!!!!
Alper'de Volvo, Doblocuk'da DAF var
Nasıl oldu la bu?
edit: eline sağlık yüklemen için. Albüm büyüyecek giderek İnşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Oh My God!!!!
Alper'de Volvo, Doblocuk'da DAF var
Nasıl oldu la bu?
edit: eline sağlık yüklemen için. Albüm büyüyecek giderek İnşallah
İkimiz de son sürrat farklı şeritlerden birbirimize doğru geliyorduk sonra kafa kafaya çarpıştık Bi baktım bende volvo, dolbocukta ise DAF var.
Dün bir işim vardı konvoya katılamayacaktım ama işim erken bitti. Bende yetişmek için 750 lik volvomu aldım. 160-170 km ile yollarda yardırdım ve yetiştim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 27 Haziran 2014; 8:39:13 >
-
-
-
-
-
-
Çok güzel resimler -
-
Önceki konvoy için "DAF" satın almaya girerken showroom önünde bir foto... -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X