arkadaşlar haftaiçi öğrencisi olucam bu sene etüt çalışması birebir daha çok olsun istiorum dershaneye mi gitsem brz daha fazla para verip etüt merkezine mi gitsem karar veremedim önerileriniz nelerdir?
bende merak ediyorum
etüt merkezi bna daha cazip geliyor 10 kşilk sınıflar birebir ders çalışmalar etüt fln büyük dershanelerde o kadar para veriyorsun etüt birebirlerde öğrenci yoğunluğundan,üst sınıflara daha çok ilgiden senle ilgilenmiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: zekolaizer
etüt merkezi bna daha cazip geliyor 10 kşilk sınıflar birebir ders çalışmalar etüt fln büyük dershanelerde o kadar para veriyorsun etüt birebirlerde öğrenci yoğunluğundan,üst sınıflara daha çok ilgiden senle ilgilenmiyorlar
bende kararsızım dediğin gibi dershanelerin iyi sınıflarına girmek lazım birde etüt merkezleri hakkında benim bilgim pek yok nasıl işlediklerine dahi ? istediğin konuyumu anlatıyorlar ?
arkadaşın sölediği kadarıyla 10 kişil sınıf varmış sabahtan öğnene kadar normal konu anlatıolarmış herlade müfredatları vardır die düşünüyorum
giden arkadaşlar varsa bizimle paylaşırsa görüşlerini sevinirm
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme