awrupalıların pot basma süresi olmasa çinlilerin sonunu düşünemioorum
quote:
Orjinalden alıntı: MelihDemircan07
awrupalıların pot basma süresi olmasa çinlilerin sonunu düşünemioorum
nenemin sakalları olsa dedem olurdu zaten
quote:
Orjinalden alıntı: punisher90
onu bunu bırakında babelde olanlar bilir beni king_baris adam geldi bana 78 lvl cleric 28k wurdu ağlıcaktım hayatımda yemedim okadar damage habi skilleri warmıs ya %950 mi ne onla wurmus şok oldum 1 senedir bosuna kasmısım charımı ya bilsem bekler eu açardım 60-70 lvl charlar benden fazla wuruo ne iş anlamadım wala..... globalde abartılı olmamıs az bile
çok az olmuş sro oyunu değişti ben eskiden ne güzel oynuyodum avrupalı gibi ks makinaları felan yok tu ne kadar mutluyduk onun için 4evir çaynızanti eu
ya şu eu lar kalksın gene eski günlerimize dönelim çok sinir oluyorum. not: buarada resim gözükmüyor
quote:
Orjinalden alıntı: Axi Boy94
quote:
Orjinalden alıntı: punisher90
onu bunu bırakında babelde olanlar bilir beni king_baris adam geldi bana 78 lvl cleric 28k wurdu ağlıcaktım hayatımda yemedim okadar damage habi skilleri warmıs ya %950 mi ne onla wurmus şok oldum 1 senedir bosuna kasmısım charımı ya bilsem bekler eu açardım 60-70 lvl charlar benden fazla wuruo ne iş anlamadım wala..... globalde abartılı olmamıs az bile
çok az olmuş sro oyunu değişti ben eskiden ne güzel oynuyodum avrupalı gibi ks makinaları felan yok tu ne kadar mutluyduk onun için 4evir çaynızanti eu
ks makinasımı zaten çoğu kendi lvlındaki moblara 1-2 atyor şimdi kkendi mobunu 1-2 vuruşta kesenmi kese makinası 4 skilde kesenmi?
walla suan 70 lvl rogue + bard yapılandırma carım war 80 lvl nukerın bana yattını cok gördm 66 lvlken elmde npc daggerıyla 80 lvl nuker 6.5k yedi critsiz avrupadaki charlar suan qral buna el atılması lzm aksi takdirde avrupa teror estirmeye devam edicek
7 lvl üstümdeki canawara tek atıorum ama crit le zaten çoğunlukla crit oluo :) crit olmasada rahat 2 de alıorum
€u char sevipte satın almak isteyenler 56 lvl warior satılıktır:http://forum.donanimhaber.com/m_20207934/tm.htm
islam charları gelince ne olucak bakalım ozaman chinese hiç ayakta duramaz
quote:
Orjinalden alıntı: CaptainIvy
islam charları gelince ne olucak bakalım ozaman chinese hiç ayakta duramaz
Horttt..
Neyse,bende birşeyler yazayım bar....
Bazı yabancı sitelerde bu "ıslam ırkı" hakkında acayip geyik yapılıyor.Yok "islam ırkının" potu olmaycakmış,yok sadece ellerinde şişe ile dolanıp sadece cin çıkartacaklarmış,yok Defansları çok abartılı olacakmış.
Hadi bakalım siz ne düşünüyorsunuz forum insanları ?
islam ırkı ne zaman gelecek??
quote:
Orjinalden alıntı: cosmosfb
islam ırkı ne zaman gelecek??
1yıl yada 1,5yıl sonra .
Arkadaslar farkında degılsınız ama bu bir oyun ve JM en fazla parayı nasil kazanırım diye bakıyor Euro cıkardı herkes pre aldı onu aldı bunu aldı euro kastı sımdı 90 lvl geliyor ve en guclu cin charlı nukerciler olacak hiç kuskusuz o kadar yeni skıll ile bence en fazla damage onlar vurcak glavie blade bow 1 skıll gelcek fakat nukerciler blade-cold-lighting olsa göreceksiniz ki 3 yeni skıll ile vuracaklar sıze daha fazla ve daha etkili bunlarıda dusunmek lazım euro gelınce Jm esitlicektir oyunu fakat 110 lvl bence 110 lvlde glavie diger str charlara yüklenicek ve euro eziq kalıcak bence ve herkes yenıden chinesse döncek ve gene büyük bir silk kaybı yasanacak ... jm en fazla silk nasıl kazanırım hesabı yapıo
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
ARkadaşın tepkisi biraz abartılı olmuş. Eu charları kadar abartılı. Dün pvp de %107 phy balance si olan 80 lvl glavierime 2hand swordun teki 16k critledi. Vigor olmasa kesecekti eleman beni. Tmm 9 gap farmdayım, biraz da item eksiğim var ama bu eleman farmı bitirip çift build yaparsa üstüm full sun da olsa kesemem bunu. Kimse kesemez. Eu charlarına acil nerf lazım.
Edit: İmla
benim çarın ki %109 ve bir daggerdan 18 k yedim 4 k can kaldı zor döndüm pvp ye ama bless bitince iki skillle yerdeler o yüzden joob warda castle war da her zmn eu buffı almış china daha iyidir bu benim görsm
Bide rodue-warlock olunca tadından yenmio walla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme