Şimdi Ara

EU East düşük elolu turnuva takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. EU East'de kuracağımız 5x5 takımı için 3 as oyuncuya ihtiyacımız var. Bizim gibi ranked game macerasına bilinçsizce atılmış ve daha sonradan elosunu düzeltme fırsatı yakalayamamış kaliteli oyuncular arıyoruz. Mevkisi şu an için önemli değil, takım toplandığında konuşulur. Başlıca amacımız eğlence olacak ancak offline ve online turnuvalara da katılmayı planlıyoruz (gamex,go4Lol,SK Trophy) Katılmak isteyen arkadaşlar bana bu konudan ya da özel mesaj yolu ile ulaşabilir. Son olarak; katılacak arkadaşlar skype ve benzeri programlar kullanıyor olurlarsa çok güzel olur. :)

• Pm attım.
  • Pm attım.
  • Bir arkadaşımızla anlaştık, bize katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirler.
  • kardeş sende bir acayipsin runelerin daha tam değil hala tier 2 rune kullanıyorsun ranked giriyorsun :)
  • yanlış anlama dalga geçmek için söylemiyorum ama, 1/3 sayfa rune, 138 win ile kurdugun takım elemelerden çıkamaz malesef.
  • Şu an Fatih Terim de sahaya çıksa top oynayamaz. Ben öncelikli olarak takımı kurmak istiyorum, oynamak değil. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL EU West 30lv Hesap alınır
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benide alın aynı şekilde 30 olup ranked girdim bilinçsizce ve ilk günü 4 win 18 loss yaptım

Eu east: CACAIK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.