Şimdi Ara

EU NORDIC&EAST TAKIM ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nick : Davsan7
    Elo : 1500+
    Class : Mid, Jungler , Top

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi takım arıyorum ama bazı kriterlerim var.

1. Profesyonel takım arkadaşları ( Türkiye Standartlarına göre )
    2. Oyunu eğlence dışında, bir yerlere gelmek için oynayan
    3. Seviyeli insanlar
    4. Çeşitli organizasyonlara girmeyi düşünen veya içinde olan bir takım.
    5. Takımın başındaki kaptan; Oyun taktilerini iyi bilmeli, Takımı yönlendirebilmeli , Motive edebilmeli, İnsanlarla diyalogları düzgün olmalı. ( Benim için özellikle en önemli madde diyebilirim. Niye diyebilirsiniz, daha önce başıma şu tür şeyler geldi : Her kafadan bi ses çıkarsa insan kimi dinleyeceğini veya ne yapacağına karar veremiyor buda tartışmalara yol açıyor )

Ek olarak daha önce 6 sene boyunca DOTA oynadım,dota içinde bir çok profesyonel takımlarda bulundum turnuvalara katıldım. League of Legends' e ise 5-6 ay önce başladım. Oyunda yeni olduğumu düşünüyorum ve bu yüzden her geçen gün daha kendimi geliştirmekteyim. Günde ortalama olaraktan 6 saat ve daha fazla online olurum. Hemen hemen hergün STREAM izlerim ve turnuvaları takip ederim. Takıma yenilikler ve artılar kazandıracağıma inanıyorum. Nasıl ben takımda kriterler arıyorsam giriceğim takımda bende bazı kriterler arayabilir, beni test edebilirler.

ISTIYEN TROLLEYEBILIR AMA ILGILENENLERDE OLACAKTIR. ZAHMETE GIRIP OKUYANLARADA TEŞEKKÜRLER ^^

Edit : ilk cümle silindi :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabbit.es -- 13 Mayıs 2012; 17:25:19 >

• Davşanım diye seslebilir miyiz tşkr
  • Başarılar.
  • Ranked team mı ? yoksa normal mi ?
  • Böyle ciddi bir takımı ancak EU-Westte bulabilirsin. RP çekip EU-Weste geçmeni tavsiye ederim. Geldiğinde de benle iletişime geçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 13 Mayıs 2012; 9:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

Ranked team mı ? yoksa normal mi ?

He adam normal team arıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

Böyle ciddi bir takımı ancak EU-Westte bulabilirsin. RP çekip EU-Weste geçmeni tavsiye ederim. Geldiğinde de benle iletişime geçebilirsin.

Eastte hep nooblar yok iyiler de var ne yani westte nooblarmı yok ordada var ancak westte kim ne alacağını biliyor eastte de hep normalde jungle geliyor.

Bende iyi oynamaya çalışırım(iyiyim de.)ama takım kötüyse ver anam feedlerim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30değilim 23üm oyunu çok uzun süredir oynuyorum(jarvan çıktığından beri) sadece oyunu bir kaç ay bırakmıştım ekle hoLy1aaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

quote:

Böyle ciddi bir takımı ancak EU-Westte bulabilirsin. RP çekip EU-Weste geçmeni tavsiye ederim. Geldiğinde de benle iletişime geçebilirsin.

Eastte hep nooblar yok iyiler de var ne yani westte nooblarmı yok ordada var ancak westte kim ne alacağını biliyor eastte de hep normalde jungle geliyor.

Bende iyi oynamaya çalışırım(iyiyim de.)ama takım kötüyse ver anam feedlerim :D

Bütün adam akıllı takım oluşumları Westte hocam, hiç Eastte turnuva falan da düzenlenmiyor (gerçi westte bile çok düzenlenmiyor Türkiyede). sonuçta dünyanın neredeyse bütün iyi takımları yavaş yavaş weste geçti şu son aylarda. Şuan NA ve West var bence senin gibi oynayanlar için. Eastte durma tekrar söylüyorum.

• quote:

Aklımda west geçme planları oluşmaya başladı zaten bu aralar. ama east'de aradığım gibi bi takım bulabilirsem west'e geçmemede gerek kalmaz. West geçersem senle iletişim kurucam bu arada.
  • hepsi tamamda ilk cümle nedir
  • O kadarda saçma bi cümle değil bence :)
  • EU Nordic deyim.

Nick: midone
  • quote:

Orijinalden alıntı: fondeap

EU Nordic deyim.

kimin referral hesabı bu fondeap :D

adam minionlara vurmaya bile üşenmiş lol

http://www.lolking.net/summoner/eune/26847406#profile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephisto1 -- 13 Mayıs 2012; 20:08:07 >
  • bende şuan duo gircek birini arıyorum eastteyim arkadaşlar yok mu kimse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephisto1

quote:

Orijinalden alıntı: fondeap

EU Nordic deyim.

kimin referral hesabı bu fondeap :D

adam minionlara vurmaya bile üşenmiş lol

referral hesap derken. ? bu kendi hesabım zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.