Şimdi Ara

EU West +15 Turnuvalara katılacak ciddiyette duo Support arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turnuvalara katılacak ciddiyette olan eu west oyuncusu duo giricek support oyuncuları isimlerinizi yazarsanız yahut Watch out Legend'i eklerseniz sevinirim.. Benim amacım çok pro birini bulmak değil sadece oyun düzeyimiz aynı olsun ve iyi anlaştığımız sürece gelemiyeceğimiz düzey yok gerekirse herşeyi beraber öğreniriz açıkcası sağlam bir oyun dostu arıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdlo -- 12 Eylül 2014; 23:14:32 >

• Statikler alt alta çok şekil durmuş la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnuva derken ? EuW'deyim de birkaç haftadır pek girmiyorum. Ne turnuvası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Turnuva derken ? EuW'deyim de birkaç haftadır pek girmiyorum. Ne turnuvası ?

Ankarada internet kafelerde olan küçük çaplı turnuvalar
  • asdasdlo kullanıcısına yanıt
    o turnuvalar tr için westle ne alakası var ?
  • Öyle bi Qsu var ki tristananın ve sen üstüne ilk olarak Savaş Çizmesi ve statik mi bitiriyorsun?
  • hll qnq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal 2 Co-op'a Oyuncu Aranıyor!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Can See

Öyle bi Qsu var ki tristananın ve sen üstüne ilk olarak Savaş Çizmesi ve statik mi bitiriyorsun?

e fullüyor
  • daha önce evlenmiş olabilirmi?
  • İlk olarak çıktıgım item statik ve e fullüyorum 2. itemim ebedi oluyor ve gayette başarılı oluyorum..
  • hevesini kırmak istemem ama 500 maç silver 4 sün kardeşim ne turnuvası ya ?
  • Evet oyunu önceden sadece zevk için oynuyordum ama artık sadece kazanmak için oynuyorum 500 oyunda silver olmam cidden çok kötü ama artık yavaştan geliştiğimi düşünüyorum.(Turnuvalara katılma amacım 1. 2. 3. olmak değil tecrübe kazanamak..)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.