Şimdi Ara

Eu West'e geçmeyi düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, tr de gold5 im. Kendi çapımda oynuyorum işte. Herkes gibi TR serverından bıktığım için filan değil, tamamen değişiklik olsun diye geçmeyi düşünüyorum. Ping sorunu var mı orada. Hemen alışabilir miyim sizce? Tavsiye eder misiniz. Belki dil konusunda yardımcı olabilir diye de düşünüyorum. Son olarak geçersem pişman olur muyum sizce ?

• Takımınla anlaşabilecek derecede ingilizcen varsa geç.Ping konusunda pek sorun yaşamazsın :)
  • Geçin bence. Ben zamanında hem TR'de hem West'te oynadım. Hala da oynuyorum. Gerçekten West farklı. Oyuncular pro. Saçma sapan leave atmalar, afk kalmalar, küfürler yok. Yaş ortalaması yüksek.

+Kendinizi geliştirirsiniz, oyununuz gelişir.
    +Seviyeli bir ortamda oynarsınız.

-Biraz ezilme riskiniz olur. Çünkü gerçekten daha iyiler TR'den.
    -Dil konusunda yararı olmaz çünkü sokak İngilizcesi konuşuluyor. Dilinizin olup olmaması çok farketmez ama gelişmez.
    -RP fiyatları Euro üzerinden. Sizin için pahalı olur RP alacaksanız... 65 TL'ye galiba TR'deki en yüksek RP. Orada 50 Euro yani 130 TL ortalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 10 Aralık 2013; 18:18:08 >
  • Teşekkürler arkadaşlar birkaç gün içerisinde geçiyorum.
  • ekstra RP al öyle geç derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HadesPower

Arkadaşlar, tr de gold5 im. Kendi çapımda oynuyorum işte. Herkes gibi TR serverından bıktığım için filan değil, tamamen değişiklik olsun diye geçmeyi düşünüyorum. Ping sorunu var mı orada. Hemen alışabilir miyim sizce? Tavsiye eder misiniz. Belki dil konusunda yardımcı olabilir diye de düşünüyorum. Son olarak geçersem pişman olur muyum sizce ?

Dostum kesinlikle geçmeni öneririm ping sorunu ben şuana kadar hiç yaşamadım zaten yakın zamanda geçtim bende 2 hafta filan oluyor . Dil konusuna gelince genelde kısa cümleler kuruluyor ben mesela biri saçma sapan bir kill verince Heyy what are you doing man ? :D filan diyorum yani kullanılan kelimeleri hiç bilmesende alışıyorsun ve artı olarak yeni kelimelerde öğrenirsin insan ister istemez bu ne dedi lan acaba diye bir bakıyor Pişmanlık konusuna gelince bu kişiden kişiye değişir ben ilk zamanlarda biraz sıkıldım oda lvl filan düşük takımda illa 2 tane noob oluyordu sonra zamanla gelişince hiç bir sorunum kalmadı

Özet : Pişman olacağını sanmıyorum

• benim hem trde hemde westte hesabım var trde 10 oyunun 6 sında millet birbine küfür kıyamet ederken westte bu rakam çok alt seviyede en azından benim yaşadıklarım bunlar genelde kısa kelimeler kullanılıyo zaten kaliteli oyunlarda var kalitesizde ben geçmeni öneririm güzel bi deneyim olur senin adına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11’den se 2022’ye geçtim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.