Şimdi Ara

EU west geçeyim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ingilizcem o kadar iyi değil bir yandan gelişir onun haricinde silver 1 liginde westte fark var mı

lane kavgası oluyor mu veya laneyi salmasını rica ettiğinde sövüp salmıyor mu yoksa salıyormu biraz bilgi verirseniz sevinirim

• lane salmak nedir ayrıca euw geçersen bronze başlarsın silver 1 devam etmezsin bunu da düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

lane salmak nedir ayrıca euw geçersen bronze başlarsın silver 1 devam etmezsin bunu da düşün

TR de altın 5 dim weste geçtım gold 3 attı
  • salmak trde silver 1 olup euw daha iyi bir yere gelemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

lane salmak nedir ayrıca euw geçersen bronze başlarsın silver 1 devam etmezsin bunu da düşün

Bronz başlayacağına nereden ulaştın ? Söyle de bilelim
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    ölçtüm knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitech333

salmak trde silver 1 olup euw daha iyi bir yere gelemezsin.

küçücük şeylere bu kadar takılma nedeniniz ne başkasının eksiklikleriyle kendinizi üste çıkarmaya mı çalışıyorsunuz acizsin
  • up
  • Geç knk orada hep mid oynayabilirsin.
  • Geçme
  • Geçme. TR neden kötü ? işte bu yüzden kötü. Sen weste geç o weste geçsin ben weste geçeyim eee TR da kaldı mı iyi oyuncu... sonra TR neden noob kaynıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Geçme. TR neden kötü ? işte bu yüzden kötü. Sen weste geç o weste geçsin ben weste geçeyim eee TR da kaldı mı iyi oyuncu... sonra TR neden noob kaynıyor.

aklıma şu geldi
     EU west geçeyim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Geçme. TR neden kötü ? işte bu yüzden kötü. Sen weste geç o weste geçsin ben weste geçeyim eee TR da kaldı mı iyi oyuncu... sonra TR neden noob kaynıyor.

O kadar iyi değilim ki elimden geldiğince küfür etmem ama şöyle bir sorunum var takımın aptallıkları ile dalga geçip morallerini bozalım silver 1 elom 1437 nasusta %60 kazanmam fiddlesticks %70 kazanmam Kha'da ve Maokai %60 kazanmam var pek sorun olmuyor takımın her lanesi feedlemeyince sorun olmuyor oyunu kazanıyoruz ama feedliyolar benim laneme gelip kasılan adamlar kule altı yapıyolar böylelikle her lane elden gitmiş oluyor , silver 2'deyken zaten 5 maçın en az3 ünü kazanırım silver 1 geldimi gelen lp yetmezmiş gibi birde her laneden bir feederle eşleşiyorum
  • geç
  • durma
  • Geçme lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.