Kümem silver 1 weste geçeyim mi ingilizcem o kadar iyi değil bir yandan gelişir onun haricinde silver 1 liginde westte fark var mı
lane kavgası oluyor mu veya laneyi salmasını rica ettiğinde sövüp salmıyor mu yoksa salıyormu biraz bilgi verirseniz sevinirim
lane salmak nedir ayrıca euw geçersen bronze başlarsın silver 1 devam etmezsin bunu da düşün
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
lane salmak nedir ayrıca euw geçersen bronze başlarsın silver 1 devam etmezsin bunu da düşün
TR de altın 5 dim weste geçtım gold 3 attı
salmak trde silver 1 olup euw daha iyi bir yere gelemezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Bronz başlayacağına nereden ulaştın ? Söyle de bilelim
HeLLsTeR
kullanıcısına yanıt
ölçtüm knk
quote:
Orijinalden alıntı: Logitech333
salmak trde silver 1 olup euw daha iyi bir yere gelemezsin.
küçücük şeylere bu kadar takılma nedeniniz ne başkasının eksiklikleriyle kendinizi üste çıkarmaya mı çalışıyorsunuz acizsin
up
Geç knk orada hep mid oynayabilirsin.
Geçme
Geçme. TR neden kötü ? işte bu yüzden kötü. Sen weste geç o weste geçsin ben weste geçeyim eee TR da kaldı mı iyi oyuncu... sonra TR neden noob kaynıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: IDeoxysI
Geçme. TR neden kötü ? işte bu yüzden kötü. Sen weste geç o weste geçsin ben weste geçeyim eee TR da kaldı mı iyi oyuncu... sonra TR neden noob kaynıyor.
aklıma şu geldi
quote:
Orijinalden alıntı: IDeoxysI
O kadar iyi değilim ki elimden geldiğince küfür etmem ama şöyle bir sorunum var takımın aptallıkları ile dalga geçip morallerini bozalım silver 1 elom 1437 nasusta %60 kazanmam fiddlesticks %70 kazanmam Kha'da ve Maokai %60 kazanmam var pek sorun olmuyor takımın her lanesi feedlemeyince sorun olmuyor oyunu kazanıyoruz ama feedliyolar benim laneme gelip kasılan adamlar kule altı yapıyolar böylelikle her lane elden gitmiş oluyor , silver 2'deyken zaten 5 maçın en az3 ünü kazanırım silver 1 geldimi gelen lp yetmezmiş gibi birde her laneden bir feederle eşleşiyorum
geç
durma
Geçme lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme