Bildirim
EU West kapalımı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sorun sende değil sorun hepimizde -
eyvallah :)quote:
Orijinalden alıntı: Captain_Donanım
sorun sende değil sorun hepimizde -
west kapalı fakat bir sorun çıktı sanırım westte bunun en kısa süre içersinde giderilecegini söyledi riot o yüzden server statusu offline yapma gereği duymadılar ancak uzun süredir kapalıquote:
Orijinalden alıntı: AmIMad_13
eyvallah :)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: SylvanasTR
west kapalı fakat bir sorun çıktı sanırım westte bunun en kısa süre içersinde giderilecegini söyledi riot o yüzden server statusu offline yapma gereği duymadılar ancak uzun süredir kapalı
Hep aynı hikaye zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR
quote:
west kapalı fakat bir sorun çıktı sanırım westte bunun en kısa süre içersinde giderilecegini söyledi riot o yüzden server statusu offline yapma gereği duymadılar ancak uzun süredir kapalı
Hep aynı hikaye zaten
arkadaşlar ben bide nord girem dedim rda bana tekrara pach yükledi ve revin gelmiş orya 6300 dür.İşllah en yakın zamnada west açılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 15 Eylül 2011; 11:56:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: boffin
quote:
quote:
Hep aynı hikaye zaten
arkadaşlar ben bide nord girem dedim rda bana tekrara pach yükledi ve revin gelmiş orya 6300 dür.İşllah en yakın zamnada west açılır
Bunu benım mesajımı alıntılayıp niye yazdın ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hep aynı hikaye zaten
Bilmiyorum ama senin mesajını alıntılayıp seni gıcık edesim geldi ama seviyorum seni yani, hadi afiyet olsun ben yemeğe kaçar :D
-
Hala Kapalıquote:
Orijinalden alıntı: Dórian Grayquote:
quote:
quote:
quote:
Hep aynı hikaye zaten
Bilmiyorum ama senin mesajını alıntılayıp seni gıcık edesim geldi ama seviyorum seni yani, hadi afiyet olsun ben yemeğe kaçar :D
Alıntıları Göster
-
server status da offline olduquote:
Orijinalden alıntı: suhaksk
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Şu patchler bi kerede sorunsuz gelse iyi olur -.-quote:
server status da offline oldu
Alıntıları Göster -
Patchi yükleyebilmek için Serveri kapamak zorundalar, "Şu patchler bi kerede sorunsuz gelse iyi olur -.-" yazan arkadşa selamlar.quote:
Orijinalden alıntı: Legend Coder
Şu patchler bi kerede sorunsuz gelse iyi olur -.-
Alıntıları Göster -
la hani 12.30da acılcakdı fück riot banane hero getirmesinler sanki alaibliyoz full 6300 getiriyolarquote:
Orijinalden alıntı: AkumaRai XIII
Patchi yükleyebilmek için Serveri kapamak zorundalar, "Şu patchler bi kerede sorunsuz gelse iyi olur -.-" yazan arkadşa selamlar.
Alıntıları Göster -
Üzerime alınmışım bana değilmiş yukarıda bende benzer birşeyler yazdığım için ;)quote:
Orijinalden alıntı: AkumaRaion
Patchi yükleyebilmek için Serveri kapamak zorundalar, "Şu patchler bi kerede sorunsuz gelse iyi olur -.-" yazan arkadşa selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhaksk -- 15 Eylül 2011; 13:45:23 > -
Akuma nicke dikkat etmemişim ;) oyun içi nick KsKsK :Dquote:
Üzerime alınmışım bana değilmiş yukarıda bende benzer birşeyler yazdığım için ;)quote:
Alıntıları Göster -
east ve na acık bir tek west kapalıquote:
Akuma nicke dikkat etmemişim ;) oyun içi nick KsKsK :D
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Auspekzaaaaa
east ve na acık bir tek west kapalı
kafayı yiyecem bun riot dalgamı geçiyo bizle sürekli sorun war sorun war
-
West ne zaman acılıcak bılen varmı -
quote:
Ben onun için yazmadım onu patch geliyor tamam bende attı patchı ama oyun hala kapalı ? eu acık west kapalı , en azından bir saat versinler bize ona göre bekleyelim . -
patch in büyüklüğü ne kadar ?quote:
Orijinalden alıntı: Legend Coderquote:
Ben onun için yazmadım onu patch geliyor tamam bende attı patchı ama oyun hala kapalı ? eu acık west kapalı , en azından bir saat versinler bize ona göre bekleyelim .
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kara alistar fiyat
- yonca yeşili malphite
- undefined hatası
- valorant pre isimleri
- lol chat açma
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X