Şimdi Ara

EU West Kod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi aksamlar öncelikle. Ben elinde EUW kodu olanlar belki yardım edebilir. Neden ayrı konu açtın derseniz ben tabiki bedavaya istemiyorum, karşılığında ister kontor ister farklı bir şey olsun aramızda anlaşırız.

Ayrıca elimde Türkiye serverı için Kum Fırtınası Kata skini var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kontör vereceksin ha ?
    vaay demekki kontör için ebayden skin alıp 24 saat bekleyip burdan seninle takas etmek isteyecek insanlar olduğunu düşündün.
    yada aynı şekilde ebayde satmak varken burda senden kontör isteyecekler ha ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

kontör vereceksin ha ?
    vaay demekki kontör için ebayden skin alıp 24 saat bekleyip burdan seninle takas etmek isteyecek insanlar olduğunu düşündün.

Benim internetten nasıl alınacağı ile ilgili bir bilgim yok yanlış anlama beni. Sadece elinde fazla olan varsa bir şey karşılığı vermek ister belki diye düşündüm eBay'den alındığını bilmiyordum oraya da bakabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

quote:

kontör vereceksin ha ?

Benim internetten nasıl alınacağı ile ilgili bir bilgim yok yanlış anlama beni. Sadece elinde fazla olan varsa bir şey karşılığı vermek ister belki diye düşündüm eBay'den alındığını bilmiyordum oraya da bakabilirim

imkansız burdan kod bulman, tr serverında bile bulamazsın büyük ihtimalle, ebayde EUNE pax jax 30 dolar, eu west sivir 15 dolar civarı.

• euw için riot graves kodu olan varsa tl karsılıgı alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdHeart

euw için riot graves kodu olan varsa tl karsılıgı alabilirim.

http://www.ebay.com/itm/Riot-Graves-champion-skin-/251184268740?pt=Video_Games_Accessories&hash=item3a7bbfc5c4 35 tl.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

quote:

kontör vereceksin ha ?

imkansız burdan kod bulman, tr serverında bile bulamazsın büyük ihtimalle, ebayde EUNE pax jax 30 dolar, eu west sivir 15 dolar civarı.

eBayden bakacağım, teşekkür ederim. Konu kilit olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.