daa demin kimse bi halt demedi ben de wu aldım millet dedi troll pick gj noob falan first blood da verdim niye verdim ignitesini görmemişim keratanın neyse sonra bi yardırdım aldım oyunu xdxd şimdi 1596 yun.
quote:
Orijinalden alıntı: Reaglew
quote:
Orijinalden alıntı: amaze8
quote:
Orijinalden alıntı: esdada
Bugün 1320eloda iken last pick twitch lockladı jungle gidicem dedi ve smite aldı.Takımda hem jungle twitch hemde jungle fiddle oldu.Arkadaşım bot lane de 2v1 yaptı graves ile.Ben ve arkadaşım oyunu taşıdık.Ben kennen 9/3/3 arkadaşım 6/0/1 graves .O troller her zaman var önemli olan onları taşıyabilmek.Bunu başarabilenler yükselir ancak.Eğer sen iyiysen senin gibi oynayan birini daha bulursan oyunu taşıyabilirsin.Tabiki her oyun victory olmaz.
EU 1800 ELO = US 1300 ELO <c> Chaox
gördük dreamhack finalini
1200 elo ahmet e-sports gaming kazandı di mi
Haydari gaming Türk gamerlarin yaninda
quote:
Orijinalden alıntı: Salma
1320us = 1800eu mu inandın mı buna? Smurf acc açtıkları da oldu onların ilk ranked maçlarında nelerle karşılaştıklarını gördük streamlerden. Ben 1400 lerdeyim 90 maçımda afk' ya hiç rastlamadım troller gelse gelse bir elin parmakları kadar gelmiştir. 1500us 2000eu ya falan eşit herhalde bu mantıkla yani sk, fnatic gibi takımların oyuncularıyla rahat başa çıkmaları lazım.
Abi alakası yok ki. 2200 den yüksek elo kaç adam var ? Zaten oynayan adam 2000-2200 arasında gidip geliyo. Git US hesap aç 30 ol. Gir ranked, ağzını açma herkes adam gibi pick yapıyo konuşmadan, oyununu oynuyo bitiyo gidiyo. West easy 1500 lerde bunları yapamayanlar var.
Ben 1100 eloyum. Herkes sırası geldiğinde paşa paşa picklerini seçiyor, maçlar da gayet zevkli geçiyor öyle pek afk, trolle denk gelmedim. 900 elodaydım bi aralar orası berbat kabul ediyorum. Nerdeyse hiçbir düzgün maç geçmiyordu ama kolay taşınabiliyordu maçlar. Şu anki elomdan gayet memnunum kim ne derse desin.
eu-westde durum böyleyse eastde halimizi bir düşün go hell noobs
wuuaaaahhh la beni banlamışlar yaw pfff. Geçen elektrikler kesilmişti leave olmuştu sanırım ondan gittik güme. Neyse ki 1 günlük müş ama ileride banlanmayan üyelere verilecek olan bonuslardan mahrum kalacaz iyimi.
west te 2win 3 lostum var ranked. duo giricek kişler arıyorum eklesinler switters
quote:
Orijinalden alıntı: Salma
1320us = 1800eu mu inandın mı buna? Smurf acc açtıkları da oldu onların ilk ranked maçlarında nelerle karşılaştıklarını gördük streamlerden. Ben 1400 lerdeyim 90 maçımda afk' ya hiç rastlamadım troller gelse gelse bir elin parmakları kadar gelmiştir. 1500us 2000eu ya falan eşit herhalde bu mantıkla yani sk, fnatic gibi takımların oyuncularıyla rahat başa çıkmaları lazım.
Katılıyorum.Bir kaç kere chaox'u izledim adamlar göz bile açtırmıyordu.Sivir ile yanılmıyorsam maç sonunda 2 8 gibi bir fragı vardı.Bu bir örnek sadece ama bende ezildiğine bir kaç kere şahit oldum.Yani o dediği cümle pekte gerçeği yansıtmıyor.West'de tek sinir olduğum şey picklere karışılması.
Geçen katarina pickledim karşıda cc az sayıda var diye başladılar useless o bu şu demeye.Bizim takımda ki jungler iyi olunca oyunu beraber taşıdık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme