Şimdi Ara

Eu West Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RP aldım ve şu an Eu west'e geçmek için yeteri kadar rp var. Orada açtığım düşük levelli smurf hesaplardan biliyorum düşük levellerde bir sürü Türk var aşağı yukarı Tr ile aynı. Tr'de ligim gold 5 weste geçersem yine Tr ile aynısı mı olur yoksa fark olur mu ve geçmeli miyim ?

• silver 2 düşersin yada 3 olabilir. oyunları taşırım golda geri çıkarım diyosan geç o kabiliyet yoksa silverda kalırsın.
  • geçtin mi west'e?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

geçtin mi west'e?

Geçmedim henüz, ne oldu ki ?
  • hangi lige attığını soracaktım
  • Westte smurf kasiyorum isteyenler eklesin
    Lvl 6 :D Rebbeon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silvera düşersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL EU West 30lv Hesap alınır
    geçen yıl açıldı
    EU west hesap satılık
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g5 geçmiştim ilk maçı kazanıyorken bilgisayarım kapandı, afk olarak saydı ve kaybetmiş gözüktüm, silver 2 attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasted35

Westte smurf kasiyorum isteyenler eklesin
    Lvl 6 :D Rebbeon

Ekle CPT Wactter yarın oynarız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben soruyu biraz yanly? sordum galiba, benim demek istedi?im weste geçince silver a dü?sem bile tr nin silveri ve ya goldu gibi olur mu yeni geçti?ime de?er mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olaylar Olaylar -- 21 Ağustos 2014; 23:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olaylar Olaylar

Ben soruyu biraz yanly? sordum galiba, benim demek istedi?im weste geçince silver a dü?sem bile tr nin silveri ve ya goldu gibi olur mu yeni geçti?ime de?er mi ?

yok soruyu anladım ben sadece atabileceği muhtemel kümeyi söyledim, kalite farkı var ama normal oyunlar trollerden geçilmiyor rankedda ise herkes ayrı bir tryhard
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olaylar Olaylar

Ben soruyu biraz yanly? sordum galiba, benim demek istedi?im weste geçince silver a dü?sem bile tr nin silveri ve ya goldu gibi olur mu yeni geçti?ime de?er mi ?

oyunlar küfürsüz olacak golda rahat çıkabilirsin
  • kesinlikle geç o kadar diyorum sana , ben geçtim harcadığım paraya değdi , kaybedince bile gg wp yazabiliyorum artık her oyun sinir krizi geçirmemek çok güzel
  • Kaybettim oyunu Gold 5'e attı Tam da yenilirken üzülmüştüm silver a düşerim diye
     Eu West Öneri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olaylar Olaylar -- 22 Ağustos 2014; 0:12:12 >

• Olaylar Olaylar kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun plat bekleriz
  • iyimiş ilk maça göre ortam nasıldı? ben de geçme işlemlerini yaparken destek ekibine başvur diye hata aldım. hatanın çözülmesini bekliyorum.
  • İlk maç izlenimi olarak çok iyiydi gerçekten bir tane kötü laf eden bir tane flamer yoktu oyunda
  • Arkadaşlar bir ekleme yapayım gördüğünüz gibi 0 hiç arkadaşım yok eklerseniz sevinirim çok yalnız hissediyorum
  • İlk maçta iyi oynaman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

İlk maçta iyi oynaman lazım

Oynadım yenildim ss yukarda gold 5 e attı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.