quote:Orijinalden alıntı: Prоwler tr'ye gitsene gavurlar sıktıysa sen de kurtulursun biz de böylece west tarafında çok türk var amacım onları bulup oynamak anladın?
quote:Orijinalden alıntı: Eshilos quote:Orijinalden alıntı: Prоwler tr'ye gitsene gavurlar sıktıysa sen de kurtulursun biz de böylece west tarafında çok türk var amacım onları bulup oynamak anladın? anlamadım tekrar yazar mısın
acaba o türkler seni istiyormu ? şaka şaka :=) bu oyunu 2 yıldır oynuyorum 1 tane türkle daha anlaşarak oyun oynayamadım. anlaşamıyoruz çünkü
quote:Orijinalden alıntı: Prоwler quote:Orijinalden alıntı: Eshilos quote:Orijinalden alıntı: Prоwler tr'ye gitsene gavurlar sıktıysa sen de kurtulursun biz de böylece west tarafında çok türk var amacım onları bulup oynamak anladın? anlamadım tekrar yazar mısın uykun gelmiş hadi yat sen en iyisi....
quote:Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut acaba o türkler seni istiyormu ? şaka şaka :=) bu oyunu 2 yıldır oynuyorum 1 tane türkle daha anlaşarak oyun oynayamadım. anlaşamıyoruz çünkü benim listemde türk olanlar var bazılarıyla sivilde de görüşüyoruz anlaşamayanın kendinle sorunu vardır bilemiyorum alt tarıfı oyun işte...
quote:Orijinalden alıntı: Eshilos quote:Orijinalden alıntı: Prоwler quote:Orijinalden alıntı: Eshilos quote:Orijinalden alıntı: Prоwler tr'ye gitsene gavurlar sıktıysa sen de kurtulursun biz de böylece west tarafında çok türk var amacım onları bulup oynamak anladın? anlamadım tekrar yazar mısın uykun gelmiş hadi yat sen en iyisi.... oraya 3 nokta gelmez 4 nokta hiç gelmez
tabiki gavur dediklerin seninle oynamak ıcın can atarken kesınlıkle dogru bı karar almıssın arkadasın dedıgı gıbı trye gecte hıc gorme kesın cozum bızde westte gavur dedıklerınle oynayalım