Gereken özellikler; -HeadSet -Ranked Game Solo/Duo 1250+ Rating -En az 50 Maç Ranked Game deneyimi -Yaş sınırımız 19+ -Pazartesi ve Perşembe günleri haricinde haftanın 5 günü saat 20:00 ila 02:00'a kadar online sıkıntısı olmayan -Solo top'da Hero ve Runes page sıkıntısı çekmemesi -Solo top'da uzun süre oynamış olması
Görüşmek isteyen arkadaşlar Eu West Nick: Str0ne Bana ulaşsınlar.
Bomudicq istersen oyundan bak ama her gün o kadar oynamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: p4r4d0x41x
belirttiğim kriterlerde oyuncu arıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: str0ne
quote:
kendin çok üst düzey oyuncusun ya sanki verdiği cevaba bak pişkin pişkin insanlar niye senin ayağına kapansın ki hele nazik olmazsan
quote:
Orijinalden alıntı: _Prospect_
quote:
quote:
kendin çok üst düzey oyuncusun ya sanki verdiği cevaba bak pişkin pişkin insanlar niye senin ayağına kapansın ki hele nazik olmazsan
kardeşim ben kendimi övmedim sadece aradığım kriterlerde oyuncu aradıgımı söyledim isteyen ilgilenir isteyen ilgilenmez ben gelin ayagıma kapanın demiyorm aradığım kriterleri yazmışım zaten boş muhabbete gerek yok.
Konu güncel..
1250+ kısmında ciddi misin :/
quote:
quote:
ilginç olan senden 100 elo üstün olması ve sen 2000 kill 2500 death iken, adamın 2000 kill 1000 deathi olması, hangi kritere uymuyor anlamadım, mikrofonum yok filanda dememiş
güzelmiş ya ben çok dikkat etmiyordum ona saolasın
quote:
Orijinalden alıntı: SutluCikolata
quote:
quote:
ilginç olan senden 100 elo üstün olması ve sen 2000 kill 2500 death iken, adamın 2000 kill 1000 deathi olması, hangi kritere uymuyor anlamadım, mikrofonum yok filanda dememiş
her gün okadar oynuyamıyorum demis belliki gün ve saatler arkadaşımıza uymamış o yüzden öyle söyledim konuyu lütfen gereksiz yerlere cekmiyelim oyunun ve takımların ülkemizde gelişmesi için böyle konuların ciddiyetini koruyalım iyi oyunlar
oyuncu bulunmuştur ilgi için herkese teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme