Şimdi Ara

EU -West takım arkadaşları aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

D-Day (Corridors) Warcraft III haritasından beri arkadaşımla RTS tarzı oyunlar (Dota-Wepla,HoN) oynuyoruz.
    Şu anda yaklaşık olarak 7 aydır League Of Legends oynamaktayız.
    Kendimize 5 kişilik bir takım kurma niyetindeyiz. Şu anda mevcut iki kişiyiz ( Ben ve Arkadaşım ).
    Genellikle oynadığımız roller Ap Mid, Solo Top, Jungle ve Ad Carry dir.

Bize katılmasını istediğimiz kişilerde şu anlık aradığımız en önemli özellikler,

- Minimum 21 yaşında olması,

- Oyun içi pratik zekasının yüksek olması ve anında karar verebilmesi,

- Oyuna hakim olması,

- Skype aktif olarak kullanabilmesi,

- Kişiler arası iletişiminin gerekli ölçülerde olmasıdır.

Bize katılmak isteyen arkadaşlar bu başlık altından ya da özel mesaj yöntemiyle benimle iletişime geçebilirler.

İletişim için :

Summoner Name lerinizi özel mesaj olarak atınız.

Geri bildirim yapılan kişilerle bir kaç Normal - Draft oyun oynanacaktır.
    Sonuçta bizim sizi beğenmediğimiz gibi sizin de bizi beğenmeme ihtimaliniz olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTry -- 7 Haziran 2012; 19:56:35 >

• "Genellikle oynadığımız roller Ap Mid, Solo Top, Jungle ve Ad Carry dir."

2 kişiyle bunların hepsine nasıl yetişiyorsunuz kardeş? Nickin aynısıysa ekliyorum, son cümleyi sevdim.
  • Genellikle oynadığımız roller Ap Mid, Solo Top, Jungle ve Ad Carry dir. Gelene supportu kitleyeceğiz mi demek istiyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

Genellikle oynadığımız roller Ap Mid, Solo Top, Jungle ve Ad Carry dir. Gelene supportu kitleyeceğiz mi demek istiyor anlamadım

Mantığınla üç kişiye support kitleyeceğiz gibi oldu o zaman. : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTry -- 7 Haziran 2012; 20:01:05 >
  • Genel olarak oynadığımız roller bunlar. Duruma göre supportta oynuyoruz fakat ilk tercihimiz değil. Runelerimiz daha çok saldırıya dayalı. Herkes istediği rolü oynayabilir adam gibi davrandığı sürece. Her ne kadar hedefimiz kazanıp yüksek eloya çıkmak olsada, eğlenmediğimiz sürece kazanmanında bir anlamı olmaz.

O cümlenin amacı, beraber oynayacağınız kişiler yani bizim hakkımızda ufak bir bilgi edinmeniz. Eğer genel olarak aradığımız özelliklere sahipseniz bizimle iletişime geçin yeter.
  • Support aranıyor demek istemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Support aranıyor demek istemişler.

Bir daha yazılanları mantıklı şekilde okumanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Support aranıyor demek istemişler.

Daha kaç kişi üstün mantığını kullanıp, yazılan mesajları okumadan aynı şeyi yazacak merak etmiyor değilim. Fakat aynı şeyin tekrar etmemesi için bir kez daha yazıyorum. Support arayışı içerisinde değiliz. Oyuna hakim olan, hiç bir durumda edebini bozmayan, beraber oynayabileceğimiz oyuncular arıyoruz.

Kelimelere bu denli takılmayalım.
  • Hala aramaktayız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.