Yahu arkadaslar benim şöyle bir sorunum var.Oyunu yeni indirdim tırla giderken örneğin sola basiyorum soldan elimi çektiğimde hemen oto olarak ortalaniyor direksiyon.Bunu ne yaparsam yapayim düzeltemedim.beni gıcık eden şey ise bunu yapanin çok olmasi. Örnek olarak asağıdaki video; Asağıdaki videodaki gibi direksiyon ayari yapmam için nelen yapmam lazim lütfen bilenler yardimci olsun..Tesekkür ederim simdiden.
Oyunu direksiyon ile oynaman gerekiyo yoksa san özgü bişey değil bütün klavye oyuncularında durum aynı
öyle bir ayar yok. verdiğin videoda adam direksiyonla oynuyor. bu tür oyunlar klavye ile oynanmaz.
Arkadaşlar bu oyun için hangi direksiyonu önerirsiniz
g25-g27
quote:
Orijinalden alıntı: ka40
g25-g27
Driving Force GT yeterlidir. Sabah akşam simülasyon oyunlarıyla oynamıyorsanız G25-G27 çok gereksiz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: ozanunal
quote:
g25-g27
Driving Force GT yeterlidir. Sabah akşam simülasyon oyunlarıyla oynamıyorsanız G25-G27 çok gereksiz bence.
dikkat edersen arkadas 'bu oyun' icin sormus . ozellikle saydigim modellerin direksiyonlari 900 derece donebilmesi oyuna inanilmaz bi zevk katiyor .
quote:
quote:
quote:
g25-g27
dikkat edersen arkadas 'bu oyun' icin sormus . ozellikle saydigim modellerin direksiyonlari 900 derece donebilmesi oyuna inanilmaz bi zevk katiyor .
Driving Force GT ' de 900 derece dönüyor
quote:
Orijinalden alıntı: schumacher075
quote:
quote:
quote:
g25-g27
Driving Force GT ' de 900 derece dönüyor
Aynen öyle. Zaten oyunun debriyaj ve düz vites desteği de yok niye G25 alsın adam?
ayarlardan kontrolleri keyboard+mouse yaparsan videodaki gibi direksiyonu mousela kontrol edebilirsin
Arkadaşlar kontrol ayarlarına girin ve orda kontrol : klavye yazıyo onu klavye + mouse ypın ve örneğin mousu sola kydırın az direksinyonda sola kayıcaktır :D bu kdar basit
Direksiyonum dandik sanırım, aynı sorun bende de var
quote:
Orijinalden alıntı: bokic
ayarlardan kontrolleri keyboard+mouse yaparsan videodaki gibi direksiyonu mousela kontrol edebilirsin
Mouse ile oynamakta ayrı dert bu oyunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme