Şimdi Ara

Eudo Truck Simulator - oto dönmeyen direksiyon istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu arkadaslar benim şöyle bir sorunum var.Oyunu yeni indirdim tırla giderken örneğin sola basiyorum soldan elimi çektiğimde hemen oto olarak ortalaniyor direksiyon.Bunu ne yaparsam yapayim düzeltemedim.beni gıcık eden şey ise bunu yapanin çok olmasi. Örnek olarak asağıdaki video; Asağıdaki videodaki gibi direksiyon ayari yapmam için nelen yapmam lazim lütfen bilenler yardimci olsun..Tesekkür ederim simdiden.

http://www.youtube.com/watch?v=vaDXf99e6MA&feature=related

• yahu yokmu bilen
  • Kimsemi bilmiyor yahu biriniz yardim edin lütfen.
  • Oyunu direksiyon ile oynaman gerekiyo yoksa san özgü bişey değil bütün klavye oyuncularında durum aynı
  • öyle bir ayar yok. verdiğin videoda adam direksiyonla oynuyor. bu tür oyunlar klavye ile oynanmaz.
  • Arkadaşlar bu oyun için hangi direksiyonu önerirsiniz
  • g25-g27
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

g25-g27

Driving Force GT yeterlidir. Sabah akşam simülasyon oyunlarıyla oynamıyorsanız G25-G27 çok gereksiz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

g25-g27

Driving Force GT yeterlidir. Sabah akşam simülasyon oyunlarıyla oynamıyorsanız G25-G27 çok gereksiz bence.

dikkat edersen arkadas 'bu oyun' icin sormus . ozellikle saydigim modellerin direksiyonlari 900 derece donebilmesi oyuna inanilmaz bi zevk katiyor .
  • quote:

quote:

quote:

g25-g27

dikkat edersen arkadas 'bu oyun' icin sormus . ozellikle saydigim modellerin direksiyonlari 900 derece donebilmesi oyuna inanilmaz bi zevk katiyor .

Driving Force GT ' de 900 derece dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

quote:

quote:

quote:

g25-g27

Driving Force GT ' de 900 derece dönüyor

Aynen öyle. Zaten oyunun debriyaj ve düz vites desteği de yok niye G25 alsın adam?

• ayarlardan kontrolleri keyboard+mouse yaparsan videodaki gibi direksiyonu mousela kontrol edebilirsin
  • Arkadaşlar kontrol ayarlarına girin ve orda kontrol : klavye yazıyo onu klavye + mouse ypın ve örneğin mousu sola kydırın az direksinyonda sola kayıcaktır :D bu kdar basit
  • Direksiyonum dandik sanırım, aynı sorun bende de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bokic

ayarlardan kontrolleri keyboard+mouse yaparsan videodaki gibi direksiyonu mousela kontrol edebilirsin

Mouse ile oynamakta ayrı dert bu oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.