Şimdi Ara

EUNE Takım arıyoruz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiç sanmıyorum 'fail supporta değilim' bunu başka nası anlayabilirim?
  • Nickim procarfter her türlü role açığım.Fakat mid ve support oynamam için pratik lazım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

hiç sanmıyorum 'fail supporta değilim' bunu başka nası anlayabilirim?

onu düzeltiyim,yanımdakinin fail suport olmasında değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 30 lvl olmadığım için gelemem.
  • İmzamda nick var jungle,ad carry oynarim mid de olur ama ap rune dizmedim henuz.Duo arkadasim da TRDarKnighTR.Skype girebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fayrople

Merhaba değerli donanımhaber üyeleri, forumu takip ediyorum fakat bir aktiflik göstermiyorum konularda bunu belirtmek isterim.

EUNE'deki takım oluşturma, EUNE'yi Türk oyuncular arasında geliştirmek için bazı yapılandırmaların olduğunu biliyorum ve arkadaşımla bu yapılandırmaların içinde bulunmak istiyoruz.

TheFinisHeR26 ve FayrouzApple nicklerimiz. Skype Vent TS kullanabiliriz. Seviyeli oyuncularız ve yapılanmanın da öyle olmasını istiyoruz. Eğer seviye olmazsa iyi bir takım oluşmayacağı bilincindeyiz.

1400 ELO'dayız şimdlik ranked game fazla oynamıyorduk fakat oynamaya başladık.Yakında ELO'muzu yükselteceğimizi umuyorum.Oyunlarımızı izleyebilirsiniz.

Benim ana rolüm solo top ikincil tercihim jungle olmakta fakat diğer rollerde de bulunabilirim fakat aynı zevki vermiyor.

TheFinisHeR26(Arkadaşım)'ın ana rolü solo mid ikincil tercihi ise duo bot ad carry fakat oda her türlü rolde oynayabilir ve dediğim gibi aynı zevki vermeyecektir.

Eğer takım oluşturabilir maç yapabiliriz beraberce oynayabiliriz diyorsanız uyumumuzu denemek için maç yapabiliriz.

Saygılarımla...

Rastosignos
    skype gireblrz
    ekleyin 4w5l var rankedda bütün troller beni buluyor.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRR TOLKIEN -- 20 Mayıs 2012; 22:33:46 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.