Evet gençler Gold 2'den 1 ay içerisinde Silver 4 ' e kadar geriledim. Bir buhrandır üzerimde gidiyor. Elo hell diyin bataklık diyin Çok kötü bir oyuncu değilim tamam bazen delirip trollediim olmadı değil. Şansızlığımı kırmak için Eli yüzü düzgün orda oynarım burda oynarım demeyen trollemeyen silver, gold arkadaşlar arıyorum. Oynama saatlerim gece 10:00- 02:00 uygun olan kişiler beni Eune Serverında "Ottoman Comander" Nickim ile ekleyebilir. Saygılar...
Gold 2 den silver 4 e nasıl geriledin
Ya bendede i.nelik yok değil ama bazen öyle oyuncular denk geliyor ki i.ne değil travesti bile olabilir insan sinirden.
gold 2 den silver 4 e 1 ay oynamadan istesende düşemezsinki
oynamadan düştüğümü söylemedim ki ? w/l +14 falandı şimdi -12 falan olması gerekiyor.
tamamda gold 5 ten aşağı düşülmüyor
Bilmiyorum öyle bir şey olduğunu fakat ben düştüm. hatta garipte birşey yazdı tam anlayamadım ama sanırım ligden uzak kaldığın için s5e düşürüldünmü ne öle bişi yazıyordu.
Bilmiyorum öyle bir şey olduğunu fakat ben düştüm. hatta garipte birşey yazdı tam anlayamadım ama sanırım ligden uzak kaldığın için s5e düşürüldünmü ne öle bişi yazıyordu.
hatta aynı yazı her lig düşümünde yazdı daha önce böyle bişey demiyodu ama bakalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme