< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Euphoria (2019) | HBO (6. sayfa)
-
-
Sydney de el yükseltmiştir şu son çıkan filmlerinden sonra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuşulan dedikodular 1 yıl ertelenebileceği yönünde. Eylül-Ekim gibi Spiderman 4 çekimleri başlayacakmış Zendaya orada olacakmış. Euphoria'da senaryo sorununu çözüp 1-2 aya hemen sete çıkamazlarsa araya girecek projelerden dolayı çekimlerin başlaması 1 yılı bulur gibi duruyor
-
Eve tahmin ettiğimiz gibi dizinin çekimleri 2025 yılına kadar ertelendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 29 Mart 2024; 12:32:23 > -
Şahane dizi çok beğendim 10/9.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Euphoria dizisinin 3. sezon çekimlerinin bu yılın sonlarına doğru başlayacağı ve 2025'te vizyona gireceği aktarıldı. (Deadline)
-
Başlangıçta ergen dizisi gibiydi ama ilerledikçe öyle olmadığını gördüm. Bu tarz dizilere göre sert ve derin. Her karakterin hikayesine de girmeye çabalamışlar. Lexi biraz gölgede kalmıştı. Hatta ikinci sezonun ilk birkaç bölümüne kadar Lexi'nin sadece adını biliyordum. İkinci sezon onu da derinleştirdiler. Ön yargılı olduğum Zendaya'yı bu diziyle birlikte sempatik buldum ve iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bazı bölümlerde ne anlatıyor çok odaklanamadığım oldu. Tempolu bir dizi olduğu söylenemez. Karakterlerin hiçbiri için iyi ya da kötü diyemem. Lexi iyi bir kız gibi, diğer karakterler oldukça gri. Tartışmasız iki kaliteli durum var. Biri müzik kullanımı çok başarılı. Diğeri de görsellik olarak çok tatmin edici bir dizi. Mide bulandırıcı ve "o kadar da değildir" diyebileceğim sahneler var. Ama "o kadar" ise gerçekten çarpıcı ve üzücü. İyi ki Netflix dizisi değil.
-
3. sezon son olabilirmiş. Herkes Hollywood yıldızı oldu zaten fena el yakıyordur kaşeler artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X