Şimdi Ara

EURO 2008 - 23 kişilik aday kadro (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Defans: Servet, Emre Güngör, İbrahim Toroman, Gökhan Zan, Gökhan, Vederson, Hakan Balta, İbrahim Kaş
    Orta Saha: Yıldıray, Emre Belezoğlu, Aurellio, Mehmet Topal, Hamit Altıntop, Uğur, Arda, Tuncay, Gökdeniz
    Forvet: Nihat, Semih, Halil, Fatih Tekke

İlk 11:

Volkan
    Gökhan G. - Servet - İbrahim T. - Vederson
    Hamit - Aurellio - Emre - Arda
    Tuncay
    Nihat

Ya da

Volkan
    Gökhan G. - Servet - Vederson
    Aurellio - Mehmet T.
    Hamit - Emre - Arda
    Tuncay
    Nihat
  • Yarım haber nasıl veriliyor

Euro 2008 kadrosu açıklandı
    Avusturya ve İsviçre'de düzenlenecek 2008 Avrupa Şampiyonası'na gidecek A Milli Takım kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Fatih Terim'in belirlediği kadroda Galatasaraylı golcü futbolcu Hakan Şükür yer alımıyor.

Euro 2008 finallerine gidecek olan A Milli Takım kadrosunun tamamı birazdan...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/8912697.asp?gid=229&sz=44275

• Tümer Metin
  • bu ne yaa??Nerde Mehmet Yıldız,Emre Güngör,Mehmet Topuz,Ümit Karan

ya allah aşkına c.ronaldoya karşı servet-gökhan zan mu oynayacak??!!servet-emre ikilisi bozulmamalıydı!!!
  • KALECİLER
    1- VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
    2- RÜŞTÜ REÇBER BEŞİKTAŞ
    3- TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR (Aykut veya Serdar olmalıydı)

SAVUNMA OYUNCULARI
    4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
    5- SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY
    6- GÖKHAN ZAN BEŞİKTAŞ
    7- İBRAHİM KAŞ BEŞİKTAŞ
    8- EMRE AŞIK ANKARASPOR(İ.Toraman veya Emre Güngör olmalıydı)
    9- SERVET ÇETİN GALATASARAY
    10- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
    11- UĞUR BORAL FENERBAHÇE

ORTA SAHA OYUNCULARI
    12- MEHMET AURELIO FENERBAHÇE
    13- MEHMET TOPAL GALATASARAY
    14- EMRE BELÖZOĞLU NEWCASTLE UNİTED
    15- TÜMER METİN LARISSA
    16- YILDIRAY BAŞTÜRK VFB STUTTGART
    17- HAMİT ALTINTOP BAYERN MÜNİCH
    18- AYHAN AKMAN GALATASARAY
    19- ARDA TURAN GALATASARAY
    20- TUNCAY ŞANLI MIDDLESBROUGH
    21- KAZIM KAZIM FENERBAHÇE(M.Topuz olmalıydı)

HÜCUM OYUNCULARI
    22- GÖKDENİZ KARADENİZ RUBIN KAZAN
    23- NİHAT KAHVECİ VILLARREAL
    24- HALİL ALTINTOP SCHALKE 04
    25- SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
    26- MEVLUT ERDİNÇ SOCHAUX

Keşke F.Tekke veya M.Yıldız da olsaydı.Kadro 23 kişiye inecek,umarım C.K.Richards'ı almazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 11 Mayıs 2008; 10:08:52 >

• Yaa sabri ile ayhan ne yaptılar ki hakettiler milli takımı biri bana açıklasın
  • hocanın performansa dayalı bir takım çağırmadığı ortada illa dengeler gözetilecek. 3.kaleci ya aykut erçetin,yada serdar olmalıydı.Aykut süper ligin en az gol yiyen takımının kalecisi.3.kaleci olmayı dahi haketmiyormuş ne diyelim hoca iyisini bilir(!)
    Defansta bana göre emre aşık ve ibrahim kaş yerine emre güngör ve ibrahim toraman olmalıydı.
    mehmet topuz kesinlikle olmalıydı.bu adam bu sezon inanılmaz oynadı suçu kayserisporda mı olmak!!!!!
    73 puan toplayan ligin flaş ekibi sivasspordan tek bir oyuncu dahi yok.
    Israrla anadolu yok sayılmaya devam ediliyor şuraya yazıyorum mehmet yıldız devre arasında 3 büyüklerden bir tanesine gitmiş olsaydı bana göre şu an kadroda idi.
  • Teşekkürle Fatih Terim Hakkında Yanılmadığımızı Tekrar ispat ettiğin için
    Eyyamcı Hakemlik Yöneticilikten Sonra Eyyamcı Milli Teknik Direktörlük kavramını da yerleştirdin Türk Futboluna
    Yazık!
  • Fatih Terim'i eleştiririm, hatta hiçde sevmem. Ama ilk defa bu kadar adaletli forma verdiğini gördüm birkaç kişi dışında. Onlarda zaten kadro 23 kişiye inerken elenirler sakatlık vs olmazsa. Keşke şu kişisel sorununu bir kenara bıraksaydıda Karan'ı alsaydı kardoya. Milli takımın işi çok zor, iyi hazırlanmaları lazım. Mehmet Topuz'un alınmayışınıda ayrıca tebrik ediyorum, Mehmet biraz profesyonel olmayı öğrenmeli artık. Çok amatörce işler yapıyor muhtemelen Terim'inde kulağına gitmiştir bunlar.

Hakan Şükür'ün olmayışı normalde başını ağrıtır derdim ama işin Terim olunca medyadan kimse kaşıyamaz bu meseleyi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.