Türkiye'yi seviyoruz,destekliyoruz iyi hoş. Oy atılmış 24 adet şu ana kadar..
Fakat oy verirken duygularınızı 1 kenara bakın..
C. Ronaldolu bir Portekiz, dolu dizgin çek cumhuriyeti bizi dünya kupasından uzak tutan İsviçre varken gruptan çıkar mıyız diye 1 anket yapsaydınız daha hoş olurdu..
Oyumu İtalya'ya verdim.. Çünkü hakketen İtalyan futbolunu seviyorum. İspanya'da sürpriz yapabilir. Merakla izleyeceğim.
ekleme :
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Eğer önümüzdeki kamp döneminde , ''gerçek bir takım'' haline gelebilirsek..2002 yılındaki gibi bir başarı elde edebiliriz.
Brezilya çaktı, hasan şaş belkide hayatının en güzel golünü attı ama sonuçta çakıldık.
Japonyayı bala yendik
Senegal denen muz cumhuriyeti ülkesini adil 1 kararla yendiğimize inanmıyorum,neyse
Güney Kore gibi futbol adına bugüne kadar sesi duyulmamış bir ülkeyi de yendik.
Avrupa'nın bütün kral ülkeleri elenmiş(Fransa,İspanya,İngiltere) sen de 2002 de başarı diyorsun
Bırak Allahasen..
Fikirlerine katılıyorum.Fakat Türk milli takımı da o kadar güçsüz bir takım değil.Çok iyi motive olursak tam anlamıyla takım olursak başarabileceğimize inanıyorum.
Ben güçsüz demedim
Fakat süper ligde aslan kesilen herkes Türk milli takımında bocalıyor.
Takımın hepsi süper ligde oynadığı gibi oynasa bambaşka şeyler olur.. Bireysel olarak oyuncularımız oldukça iyi, ha dünya standartlarına yakın değil fakat zayıf bir takım değil..
Maalesef, Galatasaraylı olmama rağmen Fatih Terim'in aldığı aylık 110 MİLYARIN HARAM OLMASINI diliyorum..
4-1 yendiğimiz yunanlılar bile bu kupayı aldı, biz niye almıyalımki ?
Tabi yunanlılara bu kupa resmen hediye adildi orası ayrı konu...
Hristiyan kulubü AB futbolda bile birbirini tutuyor bunu görmiyecek kadar saf değiliz Türkiye maçlarında bize yapılan haksızlıkları dünya biliyor...
hakan şükürün olmaması çok büyük eksiklik...
fransa olacak insallah. hollanda'yi da isterim ama genelde turnuvalarda basarili olamiyorlar. biz de gruptan ciksak yeter.
2. anket sonuçlandı (Şampiyon kim olur ?) Sonuç: %36 oyla Türkiye
quote:
Orjinalden alıntı: gezegenidünya
EURO 2008 STADYUMLARI
ST.JAKOB PARK
EM STADİON WALS
WÖRTHERSEE STADİUM
TİVOLİ NEU
STADE DE GENEVE
STADE DE SUİSSE
LENZİGRUND
ERNST HAPPEL STADİON
pek bi umudum yok ama inş. gruptan çıkarız
Salzburg'un stadı Em Stadion Wals ve Young Boys'un stadı Stade De Suisse mükemmel stadlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme