Şimdi Ara

Euro 2012 grupları belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rusya Çek Cumhuriyeti İspanya İtalya İngiltere Almanya Hollanda Fransa gruptan çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

Polonyayla Ukrayna da ev sahibi ayağına turnuvaya katıldılar valla ne güzel iş Sanki turnuvayı organize eden takım milyonlarca euro kaldırmıyor, güzel stadlara kavuşmuyormuş gibi bir de havadan katılım hakkı veriyorlar, çok saçma bir kural bence 2 ülke birlikte olunca iyice suyu çıkıyor

bu ortak zımbırtıya son vermeleri lazım. tarşihinde şampiyona görmeyecek takımlar haybeye kontenjan işgal ediyor. 2 ülke varsa eleme oynasınlar o girsin sadece

Tarihinde şampiyona görmeyecek takımlar bu şekilde başarıya giden yolda kendilerine bir şans buluyorlar.

Misal 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası, bize verilmeseydi 2010'da Dünya İkincisi olacağız deseler bi tarafımızla gülerdik. Bazı şeyler 1+1=2 şeklinde düşünülerek yapılmıyor gerçek hayatta...

Ne alakası var arkadaşım Fransa, Portekiz, Almanya, Hollanda vs son dönemde hep büyük turnuva düzenlemiş takımlar, şimdi bunlar turnuvaya katılsın diye mi verilmiş kimin lobisi işlerse o kapıyor. Ha belki G.Afrika son dönemde bir istisna, çünkü Afrika kıtasında turnuva düzenlemek güzel bir düşünce ama diğer örneklerin %90'ı fiyasko. Artık bu ev sahibi ülkelerin belli bir kıstasa göre turnuvaya alınması ya da en azından ortaklaşa düzenlenen turnuvalarda sadece 1 ülkenin alınması lazım. Zaten 16 takım katılabiliyor bir de 2 kontenjanı havadan verip haksız rekabet yaratıyorsun.

• hırvatistan çok kötü guruba denk gelmiş teknik direktörüne saygım ve sempatim var bu yüzden o takımın başarılı olmasını istiyorum. ingilterenin neler yapacağınıda merak ediyorum
  • Hala anlamıyorsunuz bazı şeyleri. Sadece turnuvaya fasulyeden bir takım alalım diye yapılmıyor bu büyük turnuvalar. En basit örneği maddi gelirler. Yine Türkiye'den vereyim örneği, basketbol şampiyonası yapılmasa ülkemizde bu kadar çok üst düzey basketbol salonu olurmuydu. Aynı şekilde neden hala 1-2 tane üst düzey futbol stadımız var ? Bir turnuva almış olsaydık en az 5-6 tane Şampiyonlar Ligi ayarında stadımız olurdu ve bu turnuva da o stadların giderini karşılayacağı için yapması kolay olurdu.

Birçok ülke için bu büyük bir şans. Sizin düz mantığınızla bu turnuvalar sadece Almanya-İngiltere-İspanya-İtalya-Fransa-Almanya-İngiltere-İspanya-İtalya-Fransa-Almanya... diye devam ederek bu ülkelerde düzenlenmeli. Neymiş turnuvaya zayıf takım katılmasınmış...
  • quote:

Hala anlamıyorsunuz bazı şeyleri. Sadece turnuvaya fasulyeden bir takım alalım diye yapılmıyor bu büyük turnuvalar. En basit örneği maddi gelirler. Yine Türkiye'den vereyim örneği, basketbol şampiyonası yapılmasa ülkemizde bu kadar çok üst düzey basketbol salonu olurmuydu. Aynı şekilde neden hala 1-2 tane üst düzey futbol stadımız var ? Bir turnuva almış olsaydık en az 5-6 tane Şampiyonlar Ligi ayarında stadımız olurdu ve bu turnuva da o stadların giderini karşılayacağı için yapması kolay olurdu.

Birçok ülke için bu büyük bir şans. Sizin düz mantığınızla bu turnuvalar sadece Almanya-İngiltere-İspanya-İtalya-Fransa-Almanya-İngiltere-İspanya-İtalya-Fransa-Almanya... diye devam ederek bu ülkelerde düzenlenmeli. Neymiş turnuvaya zayıf takım katılmasınmış...

kusur abakma dostum, ben tamer oyguçla orhun eneyle, harun erdenayla naumovskiyle öğrendim basketi, Türk basketboluna katkısı olan bişey varsa o da ülker ve efes pilsen markaları. değindiğin nokta güzel, yatırım için organizasyonun alınması lazım ama o bahsetitğin salonlar var diye gelişmedi basketteki oyuncular.

üst düzey basket sahası dediğin de ben pek hatırlmaıyorum, bi olimpiyat için yapılan sinan erdem var, o kadar. Diğerleri ben lise 1 e giderken de vardı :)

• quote:

Hala anlamıyorsunuz bazı şeyleri. Sadece turnuvaya fasulyeden bir takım alalım diye yapılmıyor bu büyük turnuvalar. En basit örneği maddi gelirler. Yine Türkiye'den vereyim örneği, basketbol şampiyonası yapılmasa ülkemizde bu kadar çok üst düzey basketbol salonu olurmuydu. Aynı şekilde neden hala 1-2 tane üst düzey futbol stadımız var ? Bir turnuva almış olsaydık en az 5-6 tane Şampiyonlar Ligi ayarında stadımız olurdu ve bu turnuva da o stadların giderini karşılayacağı için yapması kolay olurdu.

Senin dediğin gibi bir cümle sarfetmedim. Düz mantık kuran da sensin, hem lafı yanlış anlıyorsun hem cevap yapıştırmaya uğraşıyorsun. Futbol gelişsin diye düşünen Uefa veya Fifa o yüzden mi turnuvaların çoğunu zaten futbol ve sosyoekonomik bakımdan gelişmiş ülkelere veriyor? Son yıllarda düzenlenen turnuvalarda geri kalmış ülkelere verilen turnuva sayısı çok çok az. Ve buna rağmen hala ortaklı düzenlenen turnuvalara 2 takımı birden sorgusuz sualsiz alıyorlar. Hadi Dünya Kupası olsa neyse 32 takım var ama 16 takımlık turnuvada 2 kontenjan ayırmak saçmalık. Ya bu turnuvalara katılan takım sayısı arttırılmalı, ya da ev sahiplerinin elemesiz turnuvaya katılması engellenmeli. En azından Avrupa Şampiyonaları için..

• quote:

quote:

kusur abakma dostum, ben tamer oyguçla orhun eneyle, harun erdenayla naumovskiyle öğrendim basketi, Türk basketboluna katkısı olan bişey varsa o da ülker ve efes pilsen markaları. değindiğin nokta güzel, yatırım için organizasyonun alınması lazım ama o bahsetitğin salonlar var diye gelişmedi basketteki oyuncular.

üst düzey basket sahası dediğin de ben pek hatırlmaıyorum, bi olimpiyat için yapılan sinan erdem var, o kadar. Diğerleri ben lise 1 e giderken de vardı :)

dediğin kulupler yıllarca nba potansiyelli onlarca oyuncuyu heba etmiştir ayrıcada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

quote:

quote:

dediğin kulupler yıllarca nba potansiyelli onlarca oyuncuyu heba etmiştir ayrıcada.

heba etti etmedi, orası tartışılır. Ama bu firmalar olmasaydı şuanda basketbol bu seviyede olmazdı.

• final Almanya-İspanya olacak belki bir süpriz İngiltere kalabilir.İspanya da düşüş olacak mı acaba?bu arada Hollanda o gruptan çıkamaz ben size söylüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.