Şimdi Ara

EURO 2016 İtalya Takip Konusu | İtalya Kupaya Veda Etti. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Padişah91

İtalya İspanya'yı eleyemez savunma hattının o kadar pas trafiğine dayanacağını sanmıyorum.

Hocammm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırada Almanya var.Juventus'un bir nevi intikamını alırız Almanyadan umarım.
  • İtalya çok değişik bir top oynuyor. Eskisi kadar iyi savunma yapamıyor ama Buffon bu turnuvaya inanıp da gelmiş, pozisyon verse de kolay kolay yemiyor. Topa sahip olamamaktan öte, topa sahip olmayı tercih etmiyor, rakibi bozup hızlı çıkmaya falan çalışıyor ama ona da uygun oyuncuları yok onun için Immobile, Eder ikilisiyle oynaması lazım ama Conte Pelle de ısrar ediyor. Pelle de rakip savunmayı rahatsız edip İtalya'nın savunmada sıkışıp topu şişirdiği zamanlarda topu indirip takımı hücuma çıkarabiliyor. Orta sahada Giaccherini bal yapmayan arı gibi ama bazen de çok iyi top oynuyor İtalya harbiden çok garip bir takım gününde olursa her takımı yenebilir. Dün kontra atağa çıkmayı becerebilselerdi İspanya'dan 2012'deki 4-0ın intikamını rahat alırlardı. Ama Almanya karşısında çok daha iyi oynamaları lazım.

2006'dan beri İtalya'yı acayip severim Camoranesi, Totti, Pirlo, Di Natale gibi adamlarla inanılmaz sempatik bir takımdı benim için ama bu turnuvada kadro aşırı zayıf geldi bana. Dünya futbolu genel olarak jenerasyon sıkıntısı yaşıyor ama İtalyan'larda bu çok daha bariz. Verratti, Marchisio, Pirlo gibi adamlar çeşitli sebeplerle turnuvaya gelemeyince kadro iyice dandikleşti. Conte elindeki kadroya göre oldukça iyi top oynatıyor kendi hırsı takıma da yansımış. Şu ana kadar Hirvatistan'ı destekliyordum onlar elendiğine göre artık İtalyalıyız.

• marchisio neden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

marchisio neden yok

Marchisio sakat.

•  EURO 2016 İtalya Takip Konusu | İtalya Kupaya Veda Etti.
  • XI (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Florenzi, Sturaro, Parolo, Giaccherini, De Sciglio; Eder, Pellè

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 2 Temmuz 2016; 21:12:05 >
  • Ulan Zaza'yı oyuna aldı penaltı vursun diye adamın kullandığı penaltı ya bak.

Zaza ve Pelle artistleri yaktılar italya'yı.

• PİS ALMANLAR !

APTAL ZAZA ! İSMİNDE HAYIR YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Sıradaki gelsin.

Geldi.

• yazık oldu zaza pele darmian ülkeye alınmasın

şu chilleni zaza değişikliği olmasa geçmişti turu italya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 3 Temmuz 2016; 1:09:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda bu kadar kötu penaltı kullanan takım görmedim rezalet tek kelimeyle Almanya kötu penaltı kullanınca durum böyle oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.