Şimdi Ara

Euro 2016 Nihai Kadromuz - SON DK AÇIKLANDI ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben, kaleci olarak niye Onur seçildi anlamadım. Semih ve Köybaşı'da bana göre listede adı olmaması gereken isimler.
    Burak yerine daha formda bir forvet bulamadık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 1 Haziran 2016; 9:26:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5tan 3 stoper az değil mi? Çıkıp 2008de 4 stoperimiz vardı hepsi sakatlanmıştı diye konuşup 3 stoper almak

Töre cezalı diye çağırılmadı sanırım.

Bari ömer toprak'ı çağırsaydık fırsattan istifade

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih ve Olcay dışında normal kadro

• semih kaya yerine alınabilecek yalçın var, ersan var, iyileşiyorsa serdar aziz var, gökhan töre gelmiyorken ikna edebileceğin ömer toprak var. rezillik semih kayanın seçilmesi.. evlat kontenjanından girmiş. ben olsam ersan adem gülümü seçerdim. adam formda. gittiği takımda da sürekli ilk 11 oynuyormuş zaten

alper potuk'un seçilmemesi en büyük fiyasko. adam tek başına sol kanadı sağ kanadı ve merkez orta sahayı yedekleyebilir. hatta ben olsam her maçta ya alperle başlarım yada sonra alırım. akıllı oyuncu, ayağı top yapıyor, hücumda alternatif sağlıyor, bireysel yetenek olarak olcay'dan 10 kat daha iyi. kesinlikle olcay şahan yerine alınmalıydı.

ozan tufan, 21 yaşında artık. 2014-2015 sezonunda yaptığı çıkışı bu sezon yapamadı. umarım gelişir milli takıma oyuncu olur ama sanmıyorum. ozan fenerbahçede bir kaç maçı iyi oynadı koca sezon. fatih terim'in egosu kontenjanından turnuvaya gidiyor ozan. ben yetiştirdim demek için götürmüyorsa adam değilim. daha iyisi olmadığından değil.

emre mor potansiyelli topçu. henüz 45dk izledik ve sadece danimarka liginde top oynadı ama bu çocuk kendini geliştirebilir. bir eden hazard yada bi ribery olabilir ama kendini geliştiremezse bi kerim frei da olabilir.. turnuvaya götürülür mü? ben olsam götürürüm. mesela ronaldo luiz nazario de lima 1994 dunya kupası brezilya kadrosundaydı henüz 18 yaşındayken. hiç maç oynamamıştı ama eminim şişko ronaldo gibi bi süperstarının gelişmesinde katkısı olmuştur o atmosferin.

ben olsam semih kaya yerine ersan. ozan yerine hiç konuşulmamış olsa da emre belözoğlu. formsuz burak yılmaz yerine sinan gümüş. olcay yerine alperi alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paint It Black -- 1 Haziran 2016; 11:56:45 >

• Kerim Frei niye yok arkadaş yeter artık ersanı al bari iki stoper var kadroda. Yok böyle bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Bende semih kaya olayini garipsedim. Daha çok hakedecek oyuncular var kabul. Ancak sinyor terim bu işleri iyi biliyor. Ahbap eş dost muhabbetinden çok hamle oyuncusu olarak kullanabilir. Yalçin Ayhan çağrilabilirdi ama orada dizleri titrer bu adamin. Ulkede stoper yok maalesef.

Semihin titremez yani?

• bu Alper Potuk naptı sana niye kadroda yok

• Milli takım formda takıkma maximum katkı sağlacak adamların alındığı yer değil mi ? Normalde bu iş gidersin oyuncunun maçlarını izlersin onay verirsin, bizde kemik kadro var üstüne 1-2 eleman giriyorsa giriyor

Ozan'ı,Semih'i, Burak'ı, Arda'yı nerde izledinde aldın. Ha Arda ayrı ona diyecek bir şey yokda. Kendi takımında maça çıkamayan adamları hangi akla hizmet kadroya alıyorsun. Maç eksiğini milli takımla gideren adam mı olur.

Ömer Toprak gibi bir adam varken yoklukta gibi Topalı stoper oynatıyoruz, üstüne üstlük en iyi döneminde bile ortalama üstüne çıkamamış Semih'i kadroya alıyor işe bak. Atınç, Ersan, Mustafa Yumlu bu adamlar Semih'ten daha mı az oynadılar daha mı kalitesizlerdi ne bunları ezbere kadroya yazmadın. Her yerde olduğu gibi milli takımdada torpil hatsafada. Belki tarihimizin en iyi orta sahasını yakalamışken Ozzy-Topal-Hakan gibi üçlüyle çıkacakken Ozan-Selçuk-Ozzy üçlüsünü izlemek zorunda kalacağız. Belkide Burak'ın Cenk'i kestiğini göreceğiz. Neyse bize desteklemek düşer ama başarılır olduğumuzda tüm övgüleri toplayacak FT başarısız olduğumuzda ise Türkiye'deki sisteme laf atacak.

Tek alkışlanacak isim Volkan Babacan'dır o kadar tepkiye önündeki o kadar isme rağmen kaleyi kaptı bravo

• Desmond kullanıcısına yanıt
    şu orta sahaya bak

İlkay - Mehmet Topal

Hakan Çalhanoğlu - Mesut Özil - Arda Turan

ne güzel olurdu boyle olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Serdar Aziz sağlam olsa Semih olmazdı. Gayet adil bir kadro olmuş bence. Hak etmediğini düşündüğüm tek adam Olcay.

Galatasarayın çöplerinin olduğu yerde Olcay haydi haydi olur..

Kim var mesela çöp?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Semih Kaya'yı almış. Galatasaray milli futbol takımına Euro 2016'da başarılar diliyorum. Alper Potuk da yok.

3 tane gs li var neyin mücadelesi bu

• Semih kayanın alınması bir Gsli olarak beni de üzdü.Kupa maçında volkan şen ile mücadelesinden top alamadı.Burak yılmaz'ın alınması da saçma,Olcay'ın alınması saçma.Gökhan töre için yapacak bir şey yok adam milli formaya ve takıma ihanet etti alınmaması normal.Alper potuk fb de sanki uçuyor kaçıyor da alper'in alınmamasını yanlış buluyorlar.Zaten oynayacağımız sistem 4-6-0 olacak muhtemelen olması bir şeyi değiştirmezdi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

quote:

Bende semih kaya olayini garipsedim. Daha çok hakedecek oyuncular var kabul. Ancak sinyor terim bu işleri iyi biliyor. Ahbap eş dost muhabbetinden çok hamle oyuncusu olarak kullanabilir. Yalçin Ayhan çağrilabilirdi ama orada dizleri titrer bu adamin. Ulkede stoper yok maalesef.

Semihin titremez yani?

Semihin alınmasını savunmuyorum ama bu adam kaç tane CL maçına çıktı FT döneminde. Ve o zamanlar baya baya iyi oynardı. Yani diz titremesi muhabbeti senih için gereksiz. Tabi şu an kendisi inanılmaz kötü o ayrı bi konu.

• Semih, Burak :)) az güleyim şuracıkta. Emre Mor'un kadroda olması çok iyi bir karar bunu tebrik ederim

• quote:

quote:

quote:

Serdar Aziz sağlam olsa Semih olmazdı. Gayet adil bir kadro olmuş bence. Hak etmediğini düşündüğüm tek adam Olcay.

Kim var mesela çöp?

Semih kaya başta hakan balta ve Selçuk inan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kim var mesela çöp?

Semih Kaya Serdar Aziz sakat diye alındı. Hakan Balta kesinlikle milli takımı hak ediyor. Tecrübeli olmasının yanında defans orta ve solda oynayabiliyor. Ayrıca ligte 3 büyüklerde yerli stoper çok az. Kimi alsaydı? Selçuk İnan son 5 yılda 3 kez şampiyon olmuş takımın her maçında ilk 11 oynamış. Yani boş atıp dolu tutmaya çalışmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kim var mesela çöp?

Semih Kaya Serdar Aziz sakat diye alındı. Hakan Balta kesinlikle milli takımı hak ediyor. Tecrübeli olmasının yanında defans orta ve solda oynayabiliyor. Ayrıca ligte 3 büyüklerde yerli stoper çok az. Kimi alsaydı? Selçuk İnan son 5 yılda 3 kez şampiyon olmuş takımın her maçında ilk 11 oynamış. Yani boş atıp dolu tutmaya çalışmayın.

Bu sene napti bu adamlar eskiye göre milli takım oluyorsa tanjuyla ridvan da gelsin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kim var mesela çöp?

Bu sene napti bu adamlar eskiye göre milli takım oluyorsa tanjuyla ridvan da gelsin..

Hakan Balta gayet iyiydi. Semih kötüydü haklısın ama çok alternatif yok. Selçuk her zaman katkı sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

quote:

Semihin titremez yani?

Titremedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

içimizde ki irlandalılar türkiyeyi seçseydi en az yarı final oynardık bu turnuvada

Volkan
    G.Gönül - Emre Can - Ömer Toprak - Caner
    İlkay - Mehmet Topal
    Hakan Çalhanoğlu - Mesut Özil - Arda Turan
    Cenk

Yedekler: Oğuzhan, Volkan Şen, Balta, Mallı , Mor, Burak, Gümüş vs.

Transfermarkt'a göre tam 200 milyon Euro yapıyor ilk 11 değeri.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.