Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
239.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

yalçın ve aytaç.

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ

ömer ve aytaç'ı nasıl ikna edemediler aklım almıyor. arda - hakan yerine ömer ve aytaç'ı tercih ederim şahsen.

hakan çok baş ağrıtacak.. topal orta sahada oynamazsa sıkıntı. ahmet çalık'a güvenmek lazım.

• quote:

quote:

quote:

yalçın ve aytaç.

ömer ve aytaç'ı nasıl ikna edemediler aklım almıyor. arda - hakan yerine ömer ve aytaç'ı tercih ederim şahsen.

hakan çok baş ağrıtacak.. topal orta sahada oynamazsa sıkıntı. ahmet çalık'a güvenmek lazım.

Hakan, Topal'dan daha güvenilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

quote:

quote:

yalçın ve aytaç.

ne bakımdan güvenilir? hava toplarında iyi değil yavaş olduğu için arkaya bolca adam kaçıracak, fiziken üst düzey değil ve agresif oyuncu yiyen stoper tarzı değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

quote:

quote:

yalçın ve aytaç.

ne bakımdan güvenilir? hava toplarında iyi değil yavaş olduğu için arkaya bolca adam kaçıracak, fiziken üst düzey değil ve agresif oyuncu yiyen stoper tarzı değil.

Soğukkanlı, deneyimli, tecrübeli, oturaklı, hata yapma oranı düşük, bölgeyi yumuşatan, kontrolü elinde tutan bir oyuncu Hakan Balta. Mehmet Topal'ı beğenirdim, Galatasaray ve milli takımda iyi işler yaptı. Valencia'nın son dönemlerinde formu düştü, rotasını Türkiye'ye çevirdiğinde artık performansı özel hayatının ardına saklanmıştı.

Euro 2008'i takip ettiyseniz eğer oradaki performansı bana "milli takımın en güvenilir oyuncusu" izlenimini veriyordu, artı turnuvanın en iyilerindendi. Ne olduysa son yıllarda trafik kazası geçirmiş hale döndü, yaş ilerledikçe Sabri ve diğer örnekleri gibi tuhaflaştı.

• hollanda katılsa banko 2.belliydi ama adamlar geç açıldı izlanda

• belçika'dan bir cacık olmayacak. turnuva bitimi alıntılarsınız.
  • Ev sahibi olduğu için Fransa'yı bir adm önde görüyorum ama Brezilya'nın başına gelenler düşündürüyor beni. Bir de Benzema , Nasri , Ribery'in olmaması.
  • Turnuva başlamadan bitti hayırlı olsun ümitlenmeye gerek yok.
  • Turnuvaya 1 hafta kalmış burada gelip fantastik kadrolar kurup elemelerde maç oynamayan adamları kadroya almayı bırak ilk 11'e sokmaya çalışan niye yok diye ağlayanlar var sayenizde baya güldüm sağ olun

Arkadaşlar bu football manager falan değil takımın genel uyumu, oyuncuların birbiri ile olan uyumu, maça göre farklı taktikler vs. gibi değerler giriyor işin içine elemelerde sona doğru nasıl bir ilk 11 oturtup o 11 ile buraya geldiysek burada da ufak rötuşlar yaparak turnuvaya giriyoruz.Kadro belli oyuncu havuzu belli mal belli ben de isterim terim de ister ibrahimoviç, hazard, müller türk olsa da onlarıda kadroya alsak diye ama değil maalesef realite bu.Kadroya alınmayan oyunculara baktığımızda üst düzey nasıl almaz denecek bir oyuncu göremiyorum belki siz görüyorsunuzdur buna birşey diyemem.

Ama savunma konusunda yalçın ve aytaç meselesine gelirsek bakıyorsunuz biri 6 gol atmış biri 7-8 gol atmış genel anlamda istatistikleri iyi stoperler nasıl alınmıyor diyorsunuz tamam ama herşey istatistikte bitmiyor kusura bakmayında topal-balta ikilisine bakıp hatta bunların yedekleri semih-ahmet ç. ikilisine bakıp hala bu 2 oyuncunun neden şu an milli takımda olmadığını anlamıyorsanız ve ısrarla bunların olmasını istiyorsanız terimin oynatmaya çalıştığı oyunu anlayamamışsınız demektir bence bir futbol bilginizi sorgulayın adamın yapmaya çalıştığı açıkça bir oyun modeli var ve bu doğrultuda bu 2'liyi seçti bunların alternatifi pek tabiki yalçın-aytaç falan olamaz yani sadece kadroya alıp yedek oturtması bile gereksiz olurdu.O başka bir savunma modeli, şu anki bambaşka bir model bunu göremeyip hala aynı eleştirileri yapıyorsanız sorun sizde.

• Arkadaş hırvatistan maçına cat 1 biletim elimde patladı patlayacak ya...Satamadık bileti gitti...
  • Favorim isveç İbrahimoviç yeter.

• Fransa affetmez

• Fransanin o savunmayla sampiyon olmasi zor. Benim bizden de pek umudum yok. Lahmdan sonra bek kalitesindeki düsüs takimi etkiledi. Lahm Almanya icin hep bir bekten daha fazlasiydi. ilkayda büyük kayip.

Doymusluk, bazi oyuncularin formsuzluklari, beklerin kalitesi, oynanan oyunun kalitesi nedeniyle beklentilerimi düsük tutuyorum. Acikcasi öne cikan bir favorinin olmadigini düsünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcyoneAlex -- 6 Haziran 2016; 23:04:12 >
  • ilk hirvatistan maci gunduz oynanacakmis.

milli takim oyuncularinin her maci torpille aksam oynadigini dusunursek en az 4-5 atar hirvatistan.
  • Hırvatistan yada Portekiz yarı final oynar.

Almanya yada Fransa kupayı alır.

Biz gruptan cikariz ama ilerisi olmaz gibi sanırım 3 takım cikiyor.

İtalya ve İngiltere yine hayal kırıklığı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portekiz en kötü çeyrek final yapar.
  • Turnuvanın en zayıf ve ispanyadan sonra en kısa takımı biziz.

• ya beyler şimdi bizim maçlar trt diğerleri lig tv de mi ?
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    51 maçın tamamı TRT'de. Başlığı değiştirmek iyi olur aslında. Konu sahibi arkadaş "Tüm maçlar TRT'de" diye bi yazabilir.

• Nasri kim birader? Ceset oldu o adam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.