Şimdi Ara

EURO GUNZ CLAN MUHABBETLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi biraz abartı bişey olcak ama ben sorayım genede...
    EU Gunzda Forum clanı ya da Türk clanı olarak birleştirsek ve Bi tane clan kursak nasıl olur? :)

(Biz bu muhabbetler için GunzP Konusunu kullanmışız gerçi ama o konu daha fazla çarpılmasın istedim her ne kadar çarpılcağı kadar çarpılmış olsada)

• Bence DH Clanı kuralım Su an üyesi olduğum SinCity Clanı Berbat..Cok küfürlü konusuyorlar clanda bir kaç kişi hariç saygıdan eser yok..Mesaj Yazdığında Yanıt Alamıyorsun Bence oyunda Bu Gunzdada DH nin gücünü Gösterelim xP
  • biliyorum sincity yi adamlar 70+ hepsi Noob adamlarda bi breakerler var tek çakıyo eşit olsak çoğunu alırım instayı hiç bilmiolar bide Noob dienleride var xD
    bizim énigma die clan var 1/30 xD yakında clan reset olur isterseniz dh clanı our xD
  • Oteki ay Score Reset atılırsa DH Clanı Kurarız^^Full Cwde takılır Sıralamaya Sokarız Güzel Olur eee her yerde TürkLerin Gücünü Göstermek Gerek... :P :P
  • Bence Önemli olan ilk sıra değil w/l oranı :) %100 kazanan bi clan olmak var 1. olup %10 kazanan bi clan olmak var
  • Eh Sonucta Clanı Siz Kurucaksınız Ben Bisey Diyemem Ama Alırsanız Girmemde Demem xD

Aslında o mesajı yazarken W/L düşünmemiştim hiç ^^ Aklıma ilk geleni yazdım

 Clanı 8. ama 88/2
    (N)ooB Clanı 1. ama 248/111

1. Olmasına Rağmen Kötü bi Skor ^^

Sonuç: Sen Haklısın
  • kink im kardeşim ben bu eu gunz u ne mega dan ne file fronttan indiremiyorum download sayfasından 3. mirror a tıklayıp açılan siteyi bana yazarmısın
  • 3 yok 2sindn birisini kullanman gerek, FileFront tan indirmek için belki yavas biraz ama benim kullandığım başka bi Browser var Wyzo diye ordan denersen indirir.
    Megaupload içinse TreeWalk DNS programını kur, net hızını düşürmeden indirmeni sağlar megauploaddan
  • Mega Upload

TıkLa

FileFront

TıkLa

Maalesef Mirror 3 Yok..

FileFront ta Download a tıklayınca hata veriyorsa Download'a Sağ Tıkla "Hedefi Farklı Kaydet(Save Target as)" tıkLa ama Normal indirir Flashget,Dap,Idm kullanamassın

• selo geldim bende yaz bi kenara beni.

Clan ismi Sharampool olsa süper olur xP
  • Yok su an clan adımız K****ne Yakında düzelcez Bunu öylesine lv 60+ olsun diye krduk denize gerçi score cok asırı kötü sayılmaz yemek yerken 3 kez los aldık ama 32/8 score hala xD Clan rank 31 :P

Bide adamlar sürekli lag fln diye zırladıkları için yeni clan adını Lagtank ya da LagShield olarak koycaz :D
  • Bende Geldim Daha Yeniim xD Öğrenmeye Calısıorm xD...
  • Selim Clan Rank 33 e düşmüş xD + Bu Euro Gunzun GM leri Noob yaw xD Her Donate Yapanı Admin Yaparsa Vitor Olacağı bu.. GM Clanının Skor Berbat 72/57
  • Bi ara konuşalım başlattın oyuna göremedim seni.
    Kaan'la kasıyoruz zaten iyice acemileşmişim :P
    Ama server bende ez izlenimi bırakdı.En azından free'dekiler ez.
  • Cwler zevkli oluyo cok kişi olursa + Prolar var ^^
  • abiler benim sorunum var. gunz da clan kurduktan sonra nası simge eklicez? lütfen cevap verin.

veya e-mail adresi. Gallardo01@mynet.com
  • Ben kacırmışım muhabbeti CWler cok yasa =))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.