Bildirim
EURO TRUCK SIMULATOR 2 OYNERKEN OYUNDA BAŞINIZA GELEN DEĞİŞİK OLAYLAR (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o nasıl tavşan lae -
Playboy tavşanlarından biri çıkacak değil ya mubarek -
O inek veya tavşan görüntü kalıtesini artırınca mı çıkıyo . ben bikere görüntü kalıtesini en son yaptım inek çıktıydı. PC min ram az oldugundan tekrar eski hale cevirdim ondan sonra bida hayvan goremedim -
cruise controlde 60'la giderken tek seritli yolda arabanin teki beni sollamaya kalkti. sollanmak kadar rahatsiz oldugum bir sey yok su oyunda neyse oyle olunca ben de kokledim gazi, 100-120 falan bastim adam sollayamadi beni. yanimda karsi seritte giderken de kamyonun teki karsidan gecirdi elemana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arada bir böyle bug oluyor -
-
-
multiplayer yeni geldi. orijinal oyunun olcak, steamden keyini aktive ediphttp://ets2mp.com/ sitesinden multiplayer modunu indireceksin. -
quote:
Orijinalden alıntı: rahmi1925
multiplayer yeni geldi. orijinal oyunun olcak, steamden keyini aktive ediphttp://ets2mp.com/ sitesinden multiplayer modunu indireceksin.
BEnim oyun orjinal değil. ben interneti kapatıp da oynuyorum . olur mu yinede? -
dene istersen. mp modunu indir başka bi yerden. forumda biri paylaşmıştı ana konuda. -
quote:
dene istersen. mp modunu indir başka bi yerden. forumda biri paylaşmıştı ana konuda.
kardeş bEn oyunu açarken soyle diyor 1.9.24.1 gerek . ve oyunu açmıyo. 1.9.24.1 yeni bi güncelleme mi yoksa steamdan mp için inen bişey mi? -
o oyunun sürümü. son sürüm gerekli galiba mp için -
quote:
o oyunun sürümü. son sürüm gerekli galiba mp için
ets 2 sitesinde o güncellemeyi bulamadım . sen nerden yaptın bi siteyi yollarmısın? -
orijinal mi almak istiyorsun kürekli mi?
Edit: kardeş pmden devam edelim, mesajların konuyla hiç alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi1925 -- 6 Mayıs 2014; 13:22:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: salihbocX
benimde önüme inek atladı yola 145 km hızla gidiyodum zor durdum
hocam yeni kasa mercedes ne ara oyuna geldi şimdi büyük galeriye baktım böyle bir tır yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: doblocuk
quote:
Orijinalden alıntı: salihbocX
benimde önüme inek atladı yola 145 km hızla gidiyodum zor durdum
hocam yeni kasa mercedes ne ara oyuna geldi şimdi büyük galeriye baktım böyle bir tır yok
320.000 Euro para saydım o araca mengerler çıkışlı 2014 model oda bana özel
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X