Bildirim
### EURO TRUCK SIMULATOR 2 TIR’CILAR KULÜBÜ [439 Üye] ### (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekle
MERCEDES BENZ ACTROS -
Renault magnum excellence ekle -
ekle hocam R730 Topline
Scanıa akar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Romeo_Redline:. -- 31 Ekim 2012; 15:02:49 > -
Ekle dostum , Man TGX -
yollar gidişime kızlar duruşuma hasta man xl çekicimi sattım yerine 750hp valliant f16h globaltraveller aldım
4*6 şası yaptırdım.en iyi lastikleri taktırdım.lastikler cok bi fayda saglıyo mu var mı tecrübe eden ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 31 Ekim 2012; 14:16:00 > -
Arkadaslar ben bu oyunu oynarken 10 dakıka sonra oyun donuyor ekran kartım hd3650 acaba ekran kartındanmı kaynaklanıyor? -
Daf için yeni navigasyonlu tır içi açılmıştı cepte para yok benkaya bi 100 bin euro daha borçlandık
Tıra motor felan yaptım anlayacağınız cepte para kalmadı -
ekle şirket için çalışıyorum ama yakında yeni tır alıcam -
Hocam beni de ekle şirkette çalışıyorum :) -
Ekle hocam daha önce yazdım diye hatırlıyorum bu konuya ama. -
eklersin kardeşim -
Benide ekler misiniz -
Ekleyin lütfen, şoförüm henüz. :) -
scania dan şaşmam, tüm filom scania. -
(MAN TGX XL)
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Arkadaşlar, biliyorsunuz oyun 9 Kasım'da ülkemizde satışa sunuluyor.
Bir çoğumuz Key hatası almakta, dişinizi biraz daha sıkın.
CD Key almaktansa Kutulu Türkçe bir halde almaya çalışalım. Çünkü CD Key aldığımız zaman Türkiye'den desteklemiş olmuyoruz.
Bu noktada yanlışınız var gibi.
Ha net üzerinde atıyorum Gittigidiyor üzerinden CDkey satılıyor da bunu almaktan bahsediyorsanız, doğru.
Ama oyunun sitesinden yapılan alışverişlerde satın alınan ülke seçiliyor, veya bağlı bulunan Paypal hesabından ülke görünüyor.
Hepsini geçtim, IP'den bile belli oluyor ve bu tip siteler satışların nerelerden geldiğini görebilmek için bu tip istatistikleri hep tutuyorlar.
Oyunun çıkmasıyla birlikte Türkiye'den de baya talep oldu.
Çalıştığım yerden şu an açamadığım için SCS'nin Blog'undaki ilgili konu linkini koyamıyorum. Grafiklerle göstermişlerdi nereden ne kadar sipariş geldi diye.
-
-
SCS nin bloğundan baktım Türkiye den gelen satışlar toplam satışın %2.4 ü . İngiltere %13 ile zirvede. 16. ülkeyiz şu an ayrıştırabildikleri satışlar üzerinden. -
Ekle kardeş
DAF XF
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X