Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 ye Kapsamlı Türkiye Haritası Geliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
27
Favori
25.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
395 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Esc ye bas ara ver sonra devam et sıkıntı yok :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Azref merd A kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam bolu bölgeleri hakkında bilgim var aslında türkiyenin birçok bölgesi hakkında hususi olarak nasıl yapacağıma karar vermek için bile sırf kendi arabamla gittiğim şehirler var :) boluda üni okudum ondan biliyorum çevresini genelini 😁 ama yinede teşekkür ederim tabi olursa irtibata geçerim her zaman

• lizardking34 kullanıcısına yanıt
    aynen myle 45dk takoğraf molası ihtiyaç molası vs 😁 daha gerçekçi işte daha ne istiyorsunuz😄

• kotalılar için saygı duruşu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler, cidden zor bir projeye tek başına kalkışmışsınız, bravo.
  • Dostum merak ettiğim için soruyorum bu 1:1 ölçek sadece yol uzunluğu ve ana yollar için değil mi? Şehir içi detaylar da 1:10 değil mi?

Aslında bakarsak sadece yol uzunluğu ve yollar 1:1 olacaksa işin belki bir nebze daha kolay gibi sanırım. Mesela bir yol üzerinde 500 metrelik bir uzun düzlük var diyelim burayı oyuna direk ölçüp biçmeden, küçültme işlemi yapmadan falan direk yol objesini arka arkaya ekleyip geçirebilirsin. Mantığım yanlış mı bilmiyorum.

Peki 81 ili nasıl yapacaksın, bütün illeri hafızanda nasıl tutuyorsun? Google View falan kullanıyor musun?

Bir de oyundaki "km" 1:1 ölçeğe alınca o da 1:1 mi oluyor? Yani 1:1 ölçekte 1 km gerçek anlamda 1 km mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 15 Mart 2020; 18:13:49 >
  • Yıllardır ETS2 oynuyorum. Sizi tebrik ederim ciddi bir emek var ortada. DH gibi platformların sizin gibi arkadaşları desteklemesi lazım diye düşünüyorum. Tek başına bunca iş yükü ile uğraşmak yerine sizi destekleyen bir platform olsa arkanızda bu işin rengi değişebilir.. Size tavsiyem pes etmeyin. Zaman alsada mutlaka bu işi sürdürün.
  • kolay gelsin, umarım haritayı tamamlarsınız. yalnız benim 1:1 ölçek konusunda şüphelerim var. hem mevcut avrupa haritasıyla entegrasyon konusunda, hem de oynanabilirlik konusunda. ilk çıktığından beri ets2 oynarım, şahsen 2 şehir arasını gerçek zamanlı 4-5 saatte geçmek beni sıkardı.
  • Ayaş tabelasını görünce bi garip oldum.

Bu arada mobilde 126 ve 127. Fotolar +18

• Hangi dlc ile uyumlu olacak base gemi yoksa dlc gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin310

kolay gelsin, umarım haritayı tamamlarsınız. yalnız benim 1:1 ölçek konusunda şüphelerim var. hem mevcut avrupa haritasıyla entegrasyon konusunda, hem de oynanabilirlik konusunda. ilk çıktığından beri ets2 oynarım, şahsen 2 şehir arasını gerçek zamanlı 4-5 saatte geçmek beni sıkardı.
    Entegrasyon konusunda benim anladığım zaten arkadaş bütün şu anki haritayı silecek, map kısmını bomboş olarak düşünün tamamı kocaman ve detaylı bir Türkiye haritası ile dolacak. Yoksa zaten şu anki 1:19 ölçekli harita ile birleşmesi bilemiyorum tuhaf olurdu.

Tabi konu sahibi arkadaş yanılıyorsam düzeltsin.
  • (alpaslan) kullanıcısına yanıt
    375 k/d selamlar
  • ellerine saglik cok guzel

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi şehir içi detaylarda 1:10 yani gerçekte bir şehrin 1:10 ölçeğini yansıtıcam yani haritada şehirler küçük olacak aslında maksat şehirlerarasında kalan bu ana yollar onları 1:1 ölçekle çiziyorum evet son paragrafta dediğiniz gibi gerçek 1km tabanına dönüşmüş oluyor 1:1 ölçekte. Misal bilgisayar başında 15kmlik bir yolu 20dk gibi bir sürede anca alacaksınız öyle diyeyim daha açık🙂

• togiksk T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sizin gibi düşünen destekçi arkadaşlar olduğu sürece ben ne pes ederim ne de bıkarım bu işten ama bu iş benim hobim insan severek ve isteyerek yaptığı bir işten sıkılır mı? Hayır bu da aynı öyle benim için hayal kurmak ve inanmak başarmanızın %50si zaten 1:1 harita ets 2de bir iki örnek var grand ütopia mesela 1:1 ölçekte yapılmış bir haritadır 1km yi 2dk da alırsınız yine aynı hesap heillbron haritası var bunlarda bayağı kapsamlı haritalardır bu saydıklarımı deneyen arkadaşlar ne demek istediğimi anlarlar zaten şehirler birebir yapılamaz zaten bu oyunda o imkansız ama şehirlerarası yollarsa asıl amacınız her türlü yapabilirsiniz 1:1 olarak burda benim de amacım zaten bu şehirleri sembolik tanınır birkaç noktası ile haritaya inşa etmek geri kalan asıl özeni 1:1 yollar üzerinde göstermek😊

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanG61

Aynen dediğiniz gibi şehir içi detaylarda 1:10 yani gerçekte bir şehrin 1:10 ölçeğini yansıtıcam yani haritada şehirler küçük olacak aslında maksat şehirlerarasında kalan bu ana yollar onları 1:1 ölçekle çiziyorum evet son paragrafta dediğiniz gibi gerçek 1km tabanına dönüşmüş oluyor 1:1 ölçekte. Misal bilgisayar başında 15kmlik bir yolu 20dk gibi bir sürede anca alacaksınız öyle diyeyim daha açık🙂
    O zaman çok iyiymiş. Yani oyundaki 1 km gerçek uzunluktaki 1 km ile aynı oluyor 1:1 ölçekte. En azından sizin işiniz kolaylaşmış böylece, hesap yapma derdiniz olmaz.

Bu arada şu anki resmi DLC'deki İstanbul'dan da bazı detayları örnek alabilirsiniz İstanbul'u yaparken çünkü gerçekten SCS çok gerçekçi yapmış yaptığı kısımları İstanbul'da. Hatta birçok diğer ülkeden daha fazla özendikleri belliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 15 Mart 2020; 18:38:53 >

• ersin310 E kullanıcısına yanıt
    hocam mevcut avrupa ile bağlantısı olmayacak bunun sadece Türkiye olacak entegrasyonu söz konusu olamaz zaten dağlar kadar ölçek farkı var

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Bütün harita dlc leri gerekli olacak çalışması için

• quote:

Orijinalden alıntı: Dik Otur

Ayaş tabelasını görünce bi garip oldum.

Bu arada mobilde 126 ve 127. Fotolar +18
    merak edip baktım o ne lan öyle
  • Güzel clickbait başlık olmuş....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.