Şimdi Ara

Euro Truck Simulator (Mod vb. Paylaşım) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
5
Favori
632.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maximilanos

quote:

Orjinalden alıntı: okanberkeren

Euro Truck Simulator (Mod vb. Paylaşım)

İndirmek içinTıkla

sitede sorun var. Elinde olan rapid'e yükleyebilir mi ?

Alıntıları Göster
    volvo n88 ve peterbılt ı oyunda gormek ve surmek ısterım yaparsanız sevınırım..tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

volvo n88 ve peterbılt ı oyunda gormek ve surmek ısterım yaparsanız sevınırım..tesekkurler

Alıntıları Göster
    bu gelgıt yol nerede acaba tam olarak ss cekıp ısaretleyıp koyabılırsen cok sevınırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

bu gelgıt yol nerede acaba tam olarak ss cekıp ısaretleyıp koyabılırsen cok sevınırım...

Alıntıları Göster

ben böyle biliyom brüssel--frankfurt arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaniar620 -- 2 Aralık 2008; 15:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horned Hand

xenon farları indirdim belgelerim > ets > mod içine klasörü attım
    material > decal olarak attı içindede beam_hi beam_lo var. ama çalışmadı ?

Alıntıları Göster
    Sağolun beyler çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Sağolun beyler çok.

Alıntıları Göster
    cok tesekkurederım elıne saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

cok tesekkurederım elıne saglık

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Şu yük alan otobüsler yada otobüsmod çıkmasını ısrarla istioyrum arkadaslar lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baliç

Şu yük alan otobüsler yada otobüsmod çıkmasını ısrarla istioyrum arkadaslar lütfen

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar rapid-share den ben niye dosya indiremiyorum bi yardımcı olun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: SECO_

ya arkadaşlar rapid-share den ben niye dosya indiremiyorum bi yardımcı olun !

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ne kadar yardım seversiniz ya sizden cvp bekliyoruz ? ? ?
  • quote:

arkadaşlar ne kadar yardım seversiniz ya sizden cvp bekliyoruz ? ? ?

Alıntıları Göster
    AYRICA OYUNDA SİS MODU NUDA GÖRÜRSEK SEVİNİRİZ SİSLİ BİR HAVA VE EKSTRADAN SİS LAMBASI ARABALAR DÖRTLÜLERİNİ YAKMIŞ BİR ŞEKİLDE İLERLİYO BİRDEN BİRE BİR KAR BASTIRIYO ARABALAR KALKIŞLARDA PATİ ÇEKEREK KALKIO OFF OFFF BİRDE BİZ İSTİHRATA ÇEKİLDİĞİMİZDE UYUYUP UYANINCA BİR BAKIYORUZ CAM BUZ TUTMUŞ BUHAR KALARİFERİ AÇIYORUM VE İNCEDEN İNCEDEN CAMIN BUHU AÇILIO BİZ GÖRÜCEĞİMİZ BİR ŞEKİLE GELİNCE DEVAM EDİYORUZ OFF OFFFFFF :) ARKADAŞLAR ŞU RAPİD-SHAREDEN OYUN İNDİRMEYİ Bİ ÖĞRETSENİZ ÇOK İİ OLCK YAMALARI İNDİREMİOMMM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECO_ -- 14 Aralık 2008; 11:19:24 >

• quote:

AYRICA OYUNDA SİS MODU NUDA GÖRÜRSEK SEVİNİRİZ SİSLİ BİR HAVA VE EKSTRADAN SİS LAMBASI ARABALAR DÖRTLÜLERİNİ YAKMIŞ BİR ŞEKİLDE İLERLİYO BİRDEN BİRE BİR KAR BASTIRIYO ARABALAR KALKIŞLARDA PATİ ÇEKEREK KALKIO OFF OFFF BİRDE BİZ İSTİHRATA ÇEKİLDİĞİMİZDE UYUYUP UYANINCA BİR BAKIYORUZ CAM BUZ TUTMUŞ BUHAR KALARİFERİ AÇIYORUM VE İNCEDEN İNCEDEN CAMIN BUHU AÇILIO BİZ GÖRÜCEĞİMİZ BİR ŞEKİLE GELİNCE DEVAM EDİYORUZ OFF OFFFFFF :) ARKADAŞLAR ŞU RAPİD-SHAREDEN OYUN İNDİRMEYİ Bİ ÖĞRETSENİZ ÇOK İİ OLCK YAMALARI İNDİREMİOMMM :)

Alıntıları Göster
    yA arkadaşlar icraatlarınız süper ellerinize sağlık oyunu yeni yükledim fakat anlamadığım çok şey var

1-- oyunda 1 harita seçiyoruz hep orda mı oynuyorus başka alana geçemiyormuyuz misal almanya da berlin frank. vs hep aynı

2-- yeni tır nasıl alıyoruz para hilesini yazdım nerden alıyorus

yardımcı olursanız sevinirim özellkle de yeni yer konusunda çok sıkıldım devamlı aynı güzergahta aydamaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: Korbyn

yA arkadaşlar icraatlarınız süper ellerinize sağlık oyunu yeni yükledim fakat anlamadığım çok şey var

1-- oyunda 1 harita seçiyoruz hep orda mı oynuyorus başka alana geçemiyormuyuz misal almanya da berlin frank. vs hep aynı

2-- yeni tır nasıl alıyoruz para hilesini yazdım nerden alıyorus

yardımcı olursanız sevinirim özellkle de yeni yer konusunda çok sıkıldım devamlı aynı güzergahta aydamaktan

Alıntıları Göster
    Başladığın harita dışındaki komşu ülkelere geçebilmek için kariyerinde ilerlemeli ve ülkeye geçiş için gerekli parayı biriktirmelisin. Her ülkenin geçiş ücreti farklı farklı.

Yeni tır almak için şehir içlerinde bulunan tır galerilerinden birine girmen gerekir. Bina önünde dönen işaretin üzerinde durup enter yapacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: caadas

Başladığın harita dışındaki komşu ülkelere geçebilmek için kariyerinde ilerlemeli ve ülkeye geçiş için gerekli parayı biriktirmelisin. Her ülkenin geçiş ücreti farklı farklı.

Yeni tır almak için şehir içlerinde bulunan tır galerilerinden birine girmen gerekir. Bina önünde dönen işaretin üzerinde durup enter yapacaksın.

Alıntıları Göster
    tamam onları hallettim tesadüfen para gani dedim bi scannia alam aldım ama tır hep drift çekio anlamadım en ucuz tırda öyle problem yok nedendir anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Korbyn

tamam onları hallettim tesadüfen para gani dedim bi scannia alam aldım ama tır hep drift çekio anlamadım en ucuz tırda öyle problem yok nedendir anlamadım

Alıntıları Göster
    YAZIKLAR OLSUN SORULARIMA Bİ CEVAP VERMEDİNİZ BE ?

• quote:

YAZIKLAR OLSUN SORULARIMA Bİ CEVAP VERMEDİNİZ BE ?

Alıntıları Göster
    Seco aradaki tireleri kaldırarak linkleri calıstıracaksın direk bastıgında farklı bir siteye yönlendirir.. rapid ile share arasındaki tireyi kaldır böylece sende indirebileceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CURSH0T

Seco aradaki tireleri kaldırarak linkleri calıstıracaksın direk bastıgında farklı bir siteye yönlendirir.. rapid ile share arasındaki tireyi kaldır böylece sende indirebileceksin..

Alıntıları Göster
    bende kendimce tır kasa ları yapıyorum bi kaç resim sunayım canınız çeker belki

şimdilik bi kaç projem daha var onlarıda bitirince sunmaya başlarım hani belllki isteyen olurrr

• quote:

Orijinalden alıntı: matgab

bende kendimce tır kasa ları yapıyorum bi kaç resim sunayım canınız çeker belki

şimdilik bi kaç projem daha var onlarıda bitirince sunmaya başlarım hani belllki isteyen olurrr

Alıntıları Göster
    Ülker dorsesi güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Ülker dorsesi güzel olmuş.

Alıntıları Göster
    Ceva Lojistik logolu da yapın Dünyaca Ünlü Kaliteli Lojistik Şirketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cs.melih

Ceva Lojistik logolu da yapın Dünyaca Ünlü Kaliteli Lojistik Şirketi

Alıntıları Göster
    yollarda gördüğüm ve benzetebildiklerimi yapıyom vede yapıcam, fırsat buldukça...
    tanker lerde mevcut bi kaç adet, MoiL veya alpet ama fazla şekilli falan değil sade amblem
  • quote:

Orijinalden alıntı: CURSH0T

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: __CurshoT__

TEŞEKKÜR EDERİM SONUNDA İMDADIMA KOŞAN BİRİ OLDU :d

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.