Şimdi Ara

EuroBasket 2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hidayet bu saatten sonra bu takıma ancak zarar verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergin Ataman hücumunu turnuvaya saklıyosa iyi de turnuva da böyle hücum edersek kimseyi yenemeyiz bizim grupta.Çoğu maçı seyrettim bizim kadar zevksiz oynayan takım yok heralde.Almanya maçının ilk yarısı hariç sıkıldım çoğu maçı seyrederken hele bi Hırvatistan maçı oynadık aman yarabbi içim bayıldı.Semih'in erken devrilmeleri,Melih'in perdeden çıkıp kullandığı toplar,Ersan'ın üçlükleri ve Dixon'un 1e1 leri ve tepeden ikili oynu dışında hücumda bir şey yapmaya çalışmadık hızlı hücum hiç yok potaya gitme yok içeri giden top gelmiyo top dolaştırmıyoruz aşırı yavaş oynuyoruz akışkanlık yok ama savunmamız iyi maşallah hazırlık maçlarında savunmamızı gösterdik ama hücum adına daha bir şey göstermedik kadromuz çok güçlü olmasa da turnuvada çok daha etkili hücum edeceğimizi biliyorum ama her şey savunmamıza bağlı çok zor grup Allah yardımcımız olsun

• +1
    Kesinlikle katılıyorum.
    Boby'nin 1'e 1'i (geriye çekilip 3'lüğü)
    Ersan ve Melih'e pozisyon hazırlanması sonucu 3'lük
    Semih'in devrilmesi
    3'lükler girmediği zaman bi alternatif yok kesinlikle , hazırlık maçlarında herkes 3'lük deneyip durdu. Sinan formsuz , Kartal'ı büyük ihtimal kadroya almayacak , Doğuş'ta çok az süre alıyor , Bi tek Cedi kalıyor potaya gidebilen.
    Herhalde son yıllardaki en kötü milli takımı izleyeceğiz. Benim hiç umudum yok ölüm grubunun ölüm fikstürüyle birlikte

• Andrea Pirlo kullanıcısına yanıt
    çok büyük sürpriz olmazsa sadece izlandayı yeneriz ..su durum onu gosterıyor..gaza gelip italya, sirbistan yada almanyadan 2 sini yenersek benım için surpriz olur..inşallah dedıklerımı yutarımda milli takım iyi bir yerlere gelir ama gorunus pek onu gostermıyor..
  • Senelerdir takımda skorer 2 numara eksikliği çekiyoruz.

Altyapılarda buna önem verip 2 numara çıkarmamız lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A Milli Takımı'ın 15 kişilik Yunanistan kafilesinde, Birkan Batuk, Cedi Osman, Doğuş Balbay, Furkan Korkmaz, Hüseyin Göksenin Köksal, Kartal Özmızrak, Oğuz Savaş, Semih Erden, Melih Mahmutoğlu, Kenan Sipahi, Sinan Güler, Barış Hersek, Robert Lee Dixon "Ali Muhammed", Ersan İlyasova ve Furkan Aldemir yer aldı.
    3 kişi daha elenecek bu kadrodan
    Göksenin-Kartal(Kenan)-Furkan K. Elenecek büyük ihtimalle

• Birkan Batuk ve Barış Hersek'in bu takımda olmalarını sağlayan özellikleri nedir arkadaş ya ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.