Şimdi Ara

euroligi digiturke kaptiran d smarti kapatmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende yazacagim btk ya. Bu kadar kotu bir sirket olamaz ya. Benim annem hasta ve ben ona bakiyorum. Gecenlerde mesaj atiyorlar engelliler icin kampanyalarimiz var falan filan . Ariyorum diyorum derdimi aldigim cevap uyeliginizi bitiremezsiniz ama taahhut bozma bedeli ve aldiginiz indirimler vs (450 500 TL) ucreti oderseniz bu kampanyalardan faydalanabilirsiniz olaya bak ya. Tamam istemiyorum kampanya falan ama ben tamamen eurolig icin aldim d smart. 2 yil taahhut verdim ve ben taahhutume uyuyorum ama sen bana verdigin taahhutu nasil bozabiliyorsun? Veya taahhutunu bozdugunda bizden ozur dileyip uzerine 500 lira veriyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btk ya nasıl yazıyoruz ? Sitesinin hangi bölümünden ?
  • şikayet var sitesine de yazdım hemen.Ne olur ne olmaz.bulunsun.
  • Oldu olacak Formula 1 de gitsin hiçbir şey kalmasın.Ya o kadar para verdik allahtan modüllü üyelik yaptırdık.Nalet olsun size ya.
  • şikayt var mesajına cevap gelmiş.Artık otomatik mi geldi yoksa gerçekten dönecekler mi bilmiyorum ? Arayacağım yarın falan .
  • Yav ne sacma sapan bı platform bu damart gerçi dj de oyle ama dsmart olayı aşmış benım sampiyonlar paketı var hd seneye aylık 10 tl verip ligtv 2 ligtv 3 izlerim balla super olur benım ıcın hem tbl hem eurolegae iyi oldu benım ıcın

• bence euro ligi bahane gösterenlerin çoğu davasında haklı çıkacak.
  • Mesele bahane uretmek değil hocam. Verilen taahhüt yerine getirilmeyerek insanlar mağdur ediliyor. Yoksa kapatmak için üye olmadık buna. Maçları izlemek için abone olduk. Derdimiz maç izlemek

• D-smart kaptırdı digitürk aldı bize maç izlemek yasak arkadaş.
  • Yarın yürürlüğe girecek yeni tüketici yasasına göre;

CEZASIZ FESHEDİLEBİLECEK!
    Yeni Tüketici Yasası'nda yer alan bir maddeye göre; tüketiciler elektrik, su, doğalgaz, internet ve telefon gibi aboneliklerde yapılan belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreliabonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahip olacak.

Süresi bir yıldan az olan belirlisüreli abonelik sözleşmesinde ise satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde tüketici sözleşmeyi feshedebilecek.

Bu düzenlemeler içerisindegözlerden kaçan bir maddedaha dikkat çekiyor! O da süreli ve süresiz abonelik sözleşmeleri.
    Özellikle GSMoperatörleri, internet sağlayıcıları ve dijital yayın kuruluşları tarafından kullanılan bu satış taktiği yüzünden binlerce insan kendisine sunulan avantajlı alternatiflerden yararlanamıyor ya da yararlanması halinde sözleşme çerçevesinde kendisine dayatılan cezayı ödemek zorunda kalıyordu.
    İşte bu dayatma 28 Mayıs tarihi itibariyle sona eriyor...

Abonelikler telefon üzerinden yapıldıysa telefon ile internet üzerinden yapıldıysa internetten bayiden yapıldıysa bayiye giderek sona erdirilebilecek. Yani aboneye 'şuraya git, şunuyap' denilemeyecek,nasıl abone yapılıyorsa, öyle sonlandıracak.

m.sabah.com.tr/Ekonomi/2014/05/27/buyuk-gun-yarin

Benim d smart ile sözleşmem 2 yıllıktı yeni yasadaki belirtilen maddelere göre cezasız fesih işlemi yapabileceğiz...

Yeni Tüketici yasası çok kapsamlı, ben sadece buradakileri ilgilendirebilecek olanları alıntıladım.

İlk defa bir tüketici yasası sanırım gerçekten tüketiciyi koruyor olucak..

• Insallah hayirli bir sekilde sonlandiririz aboneligimizi. Bana bugun mesaj geldi kapatma isleminiz baslatilmistir vs. Aradim 310 tl ceza odemeniz gerwk dediler. Bi hafta bekleyip tekrar kapatmayi deneyecegim. Bakalim ne olacak

• 3.gorusmemi yaptim yine kanal degisiklikleri yapilabilir maddesini soyluyprlar

• ben de mağdurlardan biriyim. d smartla halen temastayım iptale yanaşmazlar ise her türlü hukuki yolu deneyeceğim
  • ben de bugün itibarıyla iptal ettirdim aynı mağduriyetten. iptal işlemleri bitince (fatura kesilmesi + receiver iadesi) faturayı ödemeden direk tüketici hakem heyetine başvuracağım. buradan sizleri de bilgilendiririm.
  • Ben modülü ve receiveri sattım, kurtuldum. Kalanları allah kurtarsin

• Ben de aynı sebepten iptal ettirmek istiyorum. Taahhüt bozma bedeli ödemeden iptal edebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior1907 -- 3 Temmuz 2014; 19:58:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.