Kullanıcısı olanlar var mı? memnuniyet durumunuz nedir? kopma, e-devlete girememe gibi sorunlar var mı? online oyun oynamayan, film, dizi izleyen birisi için önerir misiniz? |
EuroNet 100 Mbit 239TL (2. sayfa)
-
-
Hocam son durum nedir?
-
Maalesef işlerim nedeniyle daha gidip görüşemedim. Umarım gelecek hafta başı gidebileceğim.
-
Ancak Forum'daki bir başka başlıkta yazan bir üye yakın tarihte EurıNet ile görüşmüş:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159351266
Bu linkteki mesajın altında konuya ilişkin birkaç mesaj daha bulunuyor.
-
Kullanan varsa yorum yapabilir mi? -
Bende comnetdeyim. 1000 hızı destekliyor altyapım.Altyapım iyi bir sürü iss değiştirdim sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Bugün zam öncesi comnetin son günü. 100 kullanıyordum. Comnete modem kiralama ücreti ile 12 ay peşin ödediğimde aylığı 250 lira oluyor. Şuan 200 hızı euronet 289 liraya veriyor. Zam gelmeyeceğini bilsem kesinlikle geçerdim. Arada derede kaldım valla. Şimdi fark ettim upload hızları düşük. Bu çok kötü olmuş. 200 hıza 30 upload verseydi geçmeyi düşünüyordum. Comnete devam edeceğiz artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylesoff -- 26 Ağustos 2024; 16:19:41 > -
Deneme şifresi vs veriyorlarmı?
SpeedTest yapan varmı 100 lük paket de uüload 10Mbit ilemi sınırlı.
Alt yapım FTTB-Eth. max 100 diye biliyorum. Fakat sitesinde BİN desteği çıktı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 10 Ekim 2024; 18:35:42 > -
1 haftalık kullanım deneyimlerime göre çok iyi diyebilirim. Bir önceki firmada hangi hız alıyorsam bu firma da aynısını veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 11 Ekim 2024; 10:56:14 > -
WhatsApp'tan mesaj atıyorum dönen yok. -
cep telefon numarasını ait bir numaradan dönüş oldu belgeleri bu numaraya attım bakalım süreç nasıl işleyecek -
geçiş bugün tamamlandı. -
izlenimler olaraktan, ping 20 den 42 ye arttı , hız 92 den 80 lere düştü. Oyuncu olmadığım için sıkıntı yok gibi. Netflix YouTube de sıkıntı yok en aşırı kulanilan plartform Akıllı ev iot larda sikiti yok.. Alexa goole home tepkisi iyi.. Böyle devam ederse fiyat da artmaz ise devam... -
merhaba
sitesinde up için 10 gözüküyor ama hattınızda 20 yi göstermiş. yeni geçiş yapıldığı içindir ilerde belki düşer ama, bunu sürekli kontrol ediyor musunuz? 10 a düştüğü oldu mu?
-
Merhaba,dns ve vpn engeli var mı firmada,inat tv,selçukspr gibi siteleri açıyor mu?
94.140.14.14
94.140.15.15
bu dnsleri girip deneme imkanınız var mı?
-
acaba ne zamandır fiyat artışı olmuyor
-
bu firma da cogentten hizmet alıyordu sanırım comnetteki durum bu firma da yaşanıyor olabilir
-
Hiçbir sorun yok.
Şu konu daha aktif
https://forum.donanimhaber.com/euronet--158076382
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 11 Aralık 2024; 17:49:11 > -
tavsiye eder misiniz? kendilerine ulaşmak pek mümkün görünmüyor
-
Konu hortlatmak gibi olacak ama bu ara comnetten ötürü bu firma dikkatimi çekti fiyat çok makul geldi modem kira ücreti de dahildir,kullananlar yada detaylı bilgisi olan varsa tecrübe paylaşabilir misiniz?
-
Tavsiye ediyorum. Evraklarınızı hazırlayıp WhatsApp'tan gönderin aramakla falan uğraşmayın. Diğer konuda daha ayrıntılı bilgiler mevcut.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X