Şimdi Ara

EUROPA bır clerıc ten ıı bı damage olsa grek???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar canın %95 inin gitmesi pek önemli değil zaten adam en sağlam str ye bile tek atacağı için bol bol pot basmak için süresi olur
  • Öyle ama canı gidiyo + potlar 15 sn çok vurur çok ölür
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_ztrk

arkadaşlar canın %95 inin gitmesi pek önemli değil zaten adam en sağlam str ye bile tek atacağı için bol bol pot basmak için süresi olur

Dimiii...

Ama pro oyuncular akıl etmişler,yanlarında shield ile dolanıyorlar(genelde xbow a karşı,malum vurdumu yere seriyor).Ayrıca karşıda shield kullanan bir char varsa vede block yaparsa ne naneyi yiyecek bu cleric amca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

quote:

arkadaşlar canın %95 inin gitmesi pek önemli değil zaten adam en sağlam str ye bile tek atacağı için bol bol pot basmak için süresi olur

Dimiii...

Ama pro oyuncular akıl etmişler,yanlarında shield ile dolanıyorlar(genelde xbow a karşı,malum vurdumu yere seriyor).Ayrıca karşıda shield kullanan bir char varsa vede block yaparsa ne naneyi yiyecek bu cleric amca...

Arkasındaki diğer clericlerin heal nanesini yiyebilir

• Ne bu şimdi ,cleric ler sıra sıra dizilmişler trencilik mi oynuyorlar

Jangan dan istanbul'a kadar sıra sıra cleric dizilmiş birbirlerini helliyorlar mı?

Edit:Ayrıca youtube da europe pvp videosunu izlemenizi tavsiye ederim , pure str glavie lvl 90 (en azından 80 dir,90 olduğunu bilmiyorum elinde lvl 76 silah var) adam, xbow dan tek skille 58k dmg nasıl yiyor (yanında başka bir glavieci arkadaş da aynı şekilde tek skille yerlerde sürünerek nasibini alıyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 9 Ağustos 2007; 18:22:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliboy

bu attack imkansız 6 haneli attacklar görülmez...ayrıca ps oluu belli 102 ye bak 669 a bak...669 1 boy büyük. ayrıca crit te çok küçük yazılı.dikkat edin...
    quote:

Orjinalden alıntı: _HyrA_

hep de bow damageeeeeeeee

http://img117.imageshack.us/img117/6664/qweqweqeqecd7.jpg

ps olabilir bilemiyorum ama crit vurunca damagelerin yeri oynu yani front boyutu değişiodu

• adam cleric pot + hp basar demi yani
  • quote:

niye teke tek düşünüosun ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Öyle ama canı gidiyo + potlar 15 sn çok vurur çok ölür

heal skillerini kendi üzerinde çalıştırabiliyor pot yerine hemen kendine heal skili basarak canını en az %70 olarak doldurabilir üstelik heal skilleri kademeli olarak değil bi kerede dolduruyor hpyi
  • Ya herkes ama fentezi yapmış haa...

Ya arkadaşlar kendinize karşı dürüst olun,cleric hiç bir zaman oyunun kral çarı olmayacaktır.

Ama herkesin zevki ve kişiliği farklıdır,bu konuda kısa bir yorum yapmak istiyorum.

Cleric:Genelde heal -buff olayına girer.Party destek karakteridir.Party de olmazsa omaz falan diyorlar,doğrudur hemen hemen tüm partylerde çok rahat yer bulur,ama inanın çekilmez.Hele oyundan zevk almak isteyen oyuncular için tam bir sıkıntıdır.Sürekli heal buff yapmayı seviyorsanız tam size göre ,sakın kaçırmayın,ama asla oyunda unutulmayanlar arasında isminiz zikredilmeyecektir.

Wizard:Bu char tam bir pro oyunuc işidir.Çok fazla dikkat ,oyun bilgisi ister.Daima party de yer bulur,partyde 3 tane wizard varsa o party coşar.İsmi daima ekranlardadır,yakar yıkar en buyuk dmg leri hep o atar.Unique olayında genelde onların ismi vardır.Ama hp ve savunması cücük gibi olduğu için ezüklerin kedinilerini isbat etmek adına sürekli tacizlerine uğrarlar,gerekli cevapları alırlar ama "olum biii durr ,akıllı ol yaaa" demekten usanırsız.

Warrior:Hemen hemen tüm oyunlarda tank dır.Internete oyun forumlarında sürekli geyiğini,konu başlıklarını görürsünüz,"the best warrior build" falan gibi...Oyunda hep önde, sürekli tanktır,partyde mob olayında daima sazan gibi bu amcalar dalar (gerçek hayata da sazan olan arkaşlar için birebir yapılandırmadır).Sürekli ne kadar dayanıklı olduklarını söylerler,genelde pvp lerde bunlara her önüne gelen dalmaz,bir-iki saniye düşündükten sonra dalarlar.Oyun içinde en çok artizlik hareket yapan bağıran çağıran tiplerdir,party olayında hep önde kendilerini gösterirler güya ne kadar vazgeçilmez ne kadar büyük iş yapıyormuş havası içinde ,bana sorarsınız paso 2-3 skille oyundan zevk almak isteyen sağlamcı kişilerin tercihi olacak bir buildir.
    Genelde oyuna yeni başlayan ezüklerin tercihidir.

Rogue:Tam bir fırlama (kusura bakmayın) yapılandırmadır."kariyerde yaparım çocukta mantığı" ile " solo da takılırım party grupda yaparım" diyenlerin tercihi.Genelde sinsiliği seven tek takılan,party olayının monotonluğundan sıyrılıp solo olarak "tek silah "gezmeyi sevenlerin tercihidir.Uzaktan da yakından işi bitirmeyi ,arkadan vurup kaçmayı ,özellikle milleti kızdırarak eğlenmeyi sevenlerin tercihidir.Warrior u minor spam yapmış unique lerin onunda 1.80 yatarken görürsünüz ama bir rogue yu zor görürsünüz.Gemi veya party battığı anda farelerden önce bu charlar kaçarlar.

Warlock:Aslında, tüm online oyunlarda buffer-debuffer sınıfı cleric altında yer alır,gaymax burda ayırmış.Bunlardan sakın buff muff yada hayır duası istemeyin paso lanet-beddua vardır.Bu yüzden tüm online oyunlarda debuffer gördükleri zaman en sağlam char bile "uğraşamam şimdi senle" deyip tüymektedir (bir nevi cold-blade dir).Bu char çok tehlikelidir,ileri düzey oyun bilgisi olan birinin elinde yenilmez olurlar.Party olaylarında pek tercih edilmezler.Eğer işe yarar çok özel skilleri yoksa (ki yok,bunlar genelde yan char oalrak cleric-yada wizard açarak party olayına girerler).

Yukarıdaki yorumlar tamamen şahsi görüşlerimdir.Seviye kaybı olmadan her türlü katkı veya eleştiriyi yapabilirisiniz.

Herkese bol bol healli oyunlar diliyorum,bu sıcaklarda heallenmek iyi gelir.

• ya o lvl de heal combolar var + cleric lerin party siyle pvp yapılmaz 6 cleric olsa 3 ü bu skilli kullansa 3 ü heal lese orda kimse ayakta duramaz
  • uniquelerde süper oluo bu skill şahsen ben bi wizard-cleric olaraktan :D
  • fenasi 44 doğru sölüo ben rouge crossbow um hem tek kasıom hem party bide bazı mageler war ben 5 lw üstümü alıom dio onlar hikaye mage oynıcak adam cin gibi olmalı adsl i unlimited olmalı(lag girerse işin biter)ben mage kadar atak atıom crossbowla wur kaç ile 32 lw nuker çok kolay yatıo sinsi bir char bide warior acanlar yazık ediolar full str glavie ol daha ii
  • Bu adamlar 80 oldu dielim full str glavie ile vs yapacak.
    Bu skiil i wurdu glavie yatmadı ee bide pot süresi war 15 sn glavie ozaman o adamı 1 vurusa alır
  • cleric işi biliyosa almaz heal combo veya en büyük boy pot veya heal combo+ pot
  • europa demeyin ya ya europe ya avrupa
  • Manyanga vuruyor büyütmeye gerek yok.Sıkıldım zaten Avrupalı karlardan çok zevksiz,sıradan Çin gibi değil.Herkes aynı şeyi yapıyor yeteneğe çok önem verilmemiş.Hele büyücü,İki elli kılıç fln ıyy.En iyisi aduketçi .Valla ya ben en iyisi bi karma okçu açayım.

YAŞASIN TÜRKÇE!
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Manyanga vuruyor büyütmeye gerek yok.Sıkıldım zaten Avrupalı karlardan çok zevksiz,sıradan Çin gibi değil.Herkes aynı şeyi yapıyor yeteneğe çok önem verilmemiş.Hele büyücü,İki elli kılıç fln ıyy.En iyisi aduketçi .Valla ya ben en iyisi bi karma okçu açayım.

YAŞASIN TÜRKÇE!

Lvl 58 te hangi charın manyanga berkserkerle 70 k vurduğunu gördün?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldTime

quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Manyanga vuruyor büyütmeye gerek yok.Sıkıldım zaten Avrupalı karlardan çok zevksiz,sıradan Çin gibi değil.Herkes aynı şeyi yapıyor yeteneğe çok önem verilmemiş.Hele büyücü,İki elli kılıç fln ıyy.En iyisi aduketçi .Valla ya ben en iyisi bi karma okçu açayım.

YAŞASIN TÜRKÇE!

Lvl 58 te hangi charın manyanga berkserkerle 70 k vurduğunu gördün?

+1903 € charlar ağlatıcak sizi haberiniz yok yeni savaş arenaları gelcek chinese charlarından hangisi heall skillerini full tutmuştur ki ? oyun knighta çok benzicek ama daha da zevklenicek glavieciler 80 lik 2 handed sword warriorlardan kaçıcak delik arıyacak görürsünüz 3 aya kadar yaşasın €

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.