Bildirim
Europa League Son 32 Turu Rövanş Maçı LOKOMOTIV MOSKOVA-FENERBAHCE 25.02.16 18:00 (23. sayfa)
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aga bu nasıl oyun ya ozan ne yapıyorsun ya -
1-0 yada 1-1 biter.ama diğer üst turda moscow dan biraz daha iyi takım gelirse fenerin işi çok zor -
quote:
Orijinalden alıntı: MrCleanse
Ronaldo zaten portekizli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan adama 1 kafa topu geldi maç başından beri laf sokmalar başlamış 2 gün önce suarezin kaçırdıklarina bakın sanki hiç bir oyuncu kaçırmıyor gibi muamele yapiyorlar
Pereira'ya ana avrat sövüyoruz babamla karşılıklı
Yine yumrukladı ya tut şunu kardeşim tuut -
eğer bugün elenip bjk maçını da kaybedersek sadece pereira değil azizde istifa etmelidir -
Bu kadroyu ver Ersun hocama Lokomotive iki maçta 5 gol atmazsak bişey bilmiyorum. -
Beşiktaş bu takıma nasıl elendi anlamıyorum takım çöp gs bile yener o derece
RVP çıkmazsa atar birazdan, siz de forum tarihinin en büyük R'sini görmüş olursunuz
yorumlara baktım da 144p kaçak yayın izliyorsunuz herhalde bazı yorumların başka açıklaması olamaz ha bir de mourinho kesilen rakip takım taraftar(lar)ına sesleniyorum, gelip maç maç yorum yapıp ortalığı karıştırmayın -
Alper gibi bi adama yazık oluyor
Aynen kaleci dedigin topu yakalar bizim ki hiç rahat değil ıngiliz spiker ilk defa doğru birşey söyledi
Maçı izlerken tek tek alıntılayamıyorum
rvp'nin böyle olduğunu bilmiyordum. Ayrıca bu bursalılar hakikaten çok rezil oynuyor. Oyuncu değişiklikleri acilen şart. Fener beraberliğe değil eze eze yenmeye oynamalıydı. -
Arkadaş Moskova ne güzel duran top kullanıyor bir de bizim kazmalara bak. -
Hala RvPyi savunan net fenerbahce düşmanıdır. İsme gore hareket etmeyin artik adam bitmis fernandao olsa 2 yapmisti beceriksiz herif
Hakem fb ye kolay kart çıkarıyor
Şurası bir gerçek, bu lokomotif ile bizim oynadığımız lokomotif arasında büyük fark var. Herifler daha iki pas yapamıyor. -
GIT VITOR BU NASI FUTBOL
Fener = Ersun Yanal
Galatasaray = Fatih Terim
Beşiktaş = Şenol Güneş
Lig tadından yenmez. Efsane.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X