Şimdi Ara

europe lara göre chinse (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bn 1 gunde Pre+Ticketsi 30 Yaptım. ama 1 saatde 10 Lv baya bir dusuk 1 saatde Lv20 Falan yaparsın en az oyuna yeni başladısyan orasını bılmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

Bn 1 gunde Pre+Ticketsi 30 Yaptım. ama 1 saatde 10 Lv baya bir dusuk 1 saatde Lv20 Falan yaparsın en az oyuna yeni başladısyan orasını bılmem

yaw git hele 7 yaşından beri oynuyom.beni tanıyanlr bilir 8 yaşında buldum bu formu 8 bucuk yaşında 9 yaşındayım dedim.9 yaşındayım die alay ettiler.(8 bucuk desem kim bilir nolcAktı?)
  • ama şu anda cok büyüdüm GNWC bilmem bi şeye katılcam tam... tam... tam... 11 yaşındayımmmmmmmmmmmmm.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astediks 2 -- 12 Kasım 2008; 14:18:29 >
  • sen gngwcye gir boşalsın
  • sen oynama siLkroad fln XD
  • Bence paranı hikaye kitaplarına filan yatır, Kırmızı Başlıklı Kız, Pamuk Prenses ve 7 Cüceler, Bremen Mızıkacıları Sana Tavsiyem Oku Bunları, SRO Filan Oynama.
  • :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: astediks 2

denemek için actım bowman 10 lvle 2 günde 1 saat oynayarak getirdim ama europe de bi buff cu actım onu 1saatte 10 lvl yaptım sadece güc ve hızlı kesmemi euroya daha fazlamı exp geliyo(ayrıca oyalanma yapmadım ikisindede hicbi görev yapıp zaman kaybetmedim)

bn bu nicki bi yerden hatırlıyorum ama nerde ?
  • Çook eskilerde xD Furkan abinin bi şeyi vardı.. GIRAL LİST'i...? astediks de o GIRALlardan biriydi sanırsam xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

Çook eskilerde xD Furkan abinin bi şeyi vardı.. GIRAL LİST'i...? astediks de o GIRALlardan biriydi sanırsam xD

sen hala olympustamısın ?
  • Yok ya bıraktım ben 6 ay falan oldu..Char alıcam heralde 75+ blader..Server öncelikli olympus yine sonuçta anılarım var xD
    Da ben konuyu dün açtım; hala onay bekliyor durumunda? Napmam gerek acaba bunun onaylanması için?

Ya of herşey onay almak zorunda mı xS

bu arada görülüyor mu bilmem ama onay bekleyen topic bu

http://forum.donanimhaber.com/m_27761970/mpage_1/key_//tm.htm#27761970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 14 Kasım 2008; 0:02:35 >
  • silinebilir yanlışlıkla oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 14 Kasım 2008; 0:09:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luita

manyang katliamı

• Arkadaşlar astediks hepimizle dalga geçiyo kim olduğunu bilemem ama birinin fake hesabı ayrıca 11 yaşındada değil takminimce
  • hadi beaaa!eskiden 8 yaşındayım die alay ediyodunuz yani 8 bucuk sayın kac yıl gecti.şu yaşa 9 diyelim4ün karesini al 8 e böl kac yıl gectini anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: astediks 2

hadi beaaa!eskiden 8 yaşındayım die alay ediyodunuz yani 8 bucuk sayın kac yıl gecti.şu yaşa 9 diyelim4ün karesini al 8 e böl kac yıl gectini anlarsın

Yorumlarına gülmemek elde değil be kardeşim . . .

• quote:

Orjinalden alıntı: N0f3ar_74

Arkadaşlar astediks hepimizle dalga geçiyo kim olduğunu bilemem ama birinin fake hesabı ayrıca 11 yaşındada değil takminimce

Onu çoğu kişi biliyo zatenAma çokta büyük değil.Eğlendiriyo bizi sorun yok daha önce astediks vardı ban yeni bunuda sonradan açtıAvatarından tanıyom onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 15 Kasım 2008; 10:29:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: N0f3ar_74

Arkadaşlar astediks hepimizle dalga geçiyo kim olduğunu bilemem ama birinin fake hesabı ayrıca 11 yaşındada değil takminimce

Dalga geçmek için bile zeka gerek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.