Şimdi Ara

eurovision a 2007 de kim katılsın?? bu senekiler belli olmuş (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi bari bu sene ingilizce olmasın biraz özenti olmuyomuyuz ...gül gibi türkçemiz varken ayıp ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

ajdar

chiuqita banana...(çikita muz ingilizce veRSİYON)

• ya bence ingilizce olsun,çünkü kendi dilimizde o kadar sene katıldık bişey olmadı.he m kendi dilimiz var tamam her ülkenin dili var ama evrensel dili kullanmamız gerekiyor vede bi şarkıyı türkçe okuyarak dilimizi tanıtamayız...

bence ingilizce zaten en iyi dereceleri ingilizceyle aldık
  • ingilizce olursa valla izlemem.. çok saçma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park_209

ingilizce olursa valla izlemem.. çok saçma...

e izleme o zaman napalım...dinlediğin müziğin ne kadarı türkçe acaba¿gerçi nick inden de belli oluyo ama...

dünyada artk belli durumlar var başarı elde etmek için onlara uymak gerekiyor...türkçe ile katılırsak kazanamaz mıyız¿tabiiki hayır kazanabiliriz...ama şansımızı ne kadar düşürdüğümüzü anla istersen...ha ben illa kültürümü tanıtmak istiyorum dersen kendi ezgilerini kullanırsın şarkında...sadece türkçe yapmakla bitmiyor bu işler...kazandığımız zaman da ingilizce şarkıyla kazandık..demekki işler belli şeylere göre yürüyo...

ya da arada türkçe kullanırsın ingilizcenin yanında da ne bileyim...bi çözümü bulunur yani...neden hala buralara takılıp kalıyoruz anlayamıyorum..

• dayı sen bana kafayı taktın biz türküz türkçeyle katılmalıyız linkin park türkçe sölese eurovision da olurmu bence olmaz ...
  • DEJAWU
  • ya ingilizce tabikiii
  • ingilizce
  • yeter artık gurbet duman gurbet dumannnnnn
  • DUMAN
  • duman n olsun duman olsunnnn yada nil olsun ama rock - metal- rap olsun
  • Topic kopmuş yau
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

ajdar

chiuqita banana...(çikita muz ingilizce veRSİYON)

Derece yapar mı dersin
  • ya ajdar yada bülent ersoy
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.