Şimdi Ara

Eurovision'da birinciyiz!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ViruS</i>
    <br />Seneye Tarkan gitmesi gerek :) :D
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Bu fikri destekliyorum. Tarkan'a teklif götürülse, belki bir parça yapar önümüzdeki seneye kadar. Bu şekilde daha başarılı olunuyor.
  • Bir de, iki yıl üstüste kazanan ülke var mı acaba diye aklıma takıldı şimdi.
  • Şimdi asıl soru, seneye nasıl bir yarışma düzenleyebileceğimiz galiba.
  • Niye seneye türkiyede mi olacak?
  • evet, bu sefer de almanca bir sarki ile katilacak misiz. :-)))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Woodpecker</i>
    <br />Mevlüt, hani bitse de kurtulsak diyordun[cook]

İşte bitti de kurtulduk ya [clps][evlol]

Şaka bi yana benim oradaki eleştirim internetten oy verin diyenlereydi.
    Hangi foruma girsem oy verin diyordu. Ne gerek var ki sanki ha internette birinci olmuşsun ha sonuncu bi olayı yok.
    Böyle internet oylamalarını çok abartıyoruz nedense [dntw]
  • Biliyorum, ben de şaka yapmıştım zaten. Yalnız bunlar önceden bir kamuoyu oluşturması açısından yararlı oluyor. Pek inanmamıştım ama birinci olunca sevindim yani.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ViruS</i>
    <br />Niye seneye türkiyede mi olacak?

Evet seneye yarışma turkiyede yapılacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.