Şimdi Ara

EUROVISION ve manga'nın eurovision şarkısı ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum bu sene manga eurovision temsilcimiz seçildi.şarkısının adı "it could be the same" yani ingilizce bi şarkı vs vs vs... senelerdir eurovision çok tatışılan bi yarışma.oylamanın adil olmadığı konusunda, ülkelerin bu yarışmaya verdiği hassasiyet konusunda ve bir de türkiye 'de yıllardı süren eurovision şarkısı türkçe mi ingilizce mi olmalı tartışması... fikir belirtmek isteyenlerin fikirlerini almayı merakla bekliyoruz

• bu yarışmaya haddinden fazla önem veriyoruz. türkce olsa ne ingilizce olsa ne. hangi ülkenin kime kaç puan vereceğini kafadan söylerim.
  • evet mesela öyle bir sorun var sanki.biz diğer bütün ülkelerden daha fazla önem veriyoruz bu şarkıya.acaba öle mi olmalı biz mi yanlış düşünüyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatsukoi

evet mesela öyle bir sorun var sanki.biz diğer bütün ülkelerden daha fazla önem veriyoruz bu şarkıya.acaba öle mi olmalı biz mi yanlış düşünüyoruz ?

bir siyasi rant arenasına dönen yarışmaya fazla önem anlamsız ve saçma...
  • ben kısaca ilk gunumuzdende bahsediyim:))

ilk turkiye bu yarısmaya katıldıgında , basın inanılmaz destek vermiş. aman aman hemde. sonra girmişiz yarısmaya ve sonunculuga yakın bir derece almışıs. cok kotu bir derece yani:) neysem. cok koymus bu bize. ertesi yıl katılmama kararı almısız:)) ve katılmamısız:))))))

siyasi rant dogru. bende sevmiyorum. ama ulkelerin birbirlerini tanımasını sagladıgı dusuncesindeyim o yuzden sempati ile yaklasıytorum biraz.

atena ve morvötesinin sarkısına gore _ hos degil. sevmedim. eksik. basit.
  • evet manga'nın diğer şarkılarına göre biraz daha basit ve sönük bi şarkı olmuş yani ortalama bi şarkı olmuş.manga daha iyisini kesinlikle yapabilirdi. siyasi rant konusuna gelince o konuda da doğruluk payı var galiba. çünkü mesela Rusya'ya komşu ülkelerin hemen hemen hepsi Rusya'ya veriyor oyunu.aynı şekilde biz Ermenistan ya da İsrail'den yüksek oylar aldığımızı hatırlamıyorum , ve buna benzer şeyler. yani şarkı yarışması amacının biiraz dışına kaymış. belki bi çözüm halkın oylaması yerine orada jüri de bulunabilir birkaç ülkeden bulunan ve bu şekilde oylar dağıtılabilir belki.
  • Davullu, zurnalı katılacağımız günü çok merak ediyorum... Bu halimizle avrupanın yandan yemiş modelini oynuyoruz, üzülüyorum.
  • o da ilginç olur aslında :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.