Şimdi Ara

Eutelsat Çanak Kurulumunu Bütçeye En Uygun Nasıl Yaptırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitürk Türksat üzerinden Sporun Yıldızı paketi üyesiyim ve birçok kanalın hd olmamasından dolayı Eutelsat uydusuna geçmek istiyorum. Apartmanda ortak uydu kullanıyoruz bu yüzden yeni çanak şart oluyor. Digitürk bu kurulum için 120 TL küsür para istiyor. Ben Eutelsat çanak kurulumunu bütçeme en uygun bir şekilde nasıl gerçekleştiririm? Önerileriniz var mı? Digitürk'e, Eutelsat uydusunu yeni bir çanakla ücretsiz bir şekilde kurduran oldu mu acaba?

• Kardeşim Digiturk'ün taktığı çanak zaten 70 - 80 lira gibi bişey 40 lira felan'da kurulum alıyor yani sen bi uyducuya gidip 80 - 100 lira arasına taktırabilirsin. Çanağın varsa eğer ve evin Eutesat'a bakıyorsa uyducu çağırıp 40 - 50 liraya yapabilirsin tabi uyducunun evine yakın olması iyidir daha ucuza yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2A2E20D5 -- 30 Ağustos 2017; 12:19:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 TL'ye çanak aldım kendim kurdum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 cm çanak 20 - 25 tl falandır bide universal lnb alsan 15 - 20 tl ye bi 40 tl ye kurtarırsın işi çanak ayarınada bi 20 tl verirsin . Tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

40 TL'ye çanak aldım kendim kurdum

Ben 10 tl ye 2.el tertemiz 60 cm çanak aldım bide universal next lnb aldım 15 tl ye oh mis dsmart taahüdüm bitsin eutelsata ayarlıycam.

• yiğido__58 Y kullanıcısına yanıt
    şimdide kendim kurabilir miyim..
    çanağı kendim alsam ve kurulumunu kendim yapsam olur mu acaba
  • yasarsan Y kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Olur sıkıntı olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaparız? Bilgi, video vs var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlerde az çok tecrübeniz yoksa tek başınıza yapamazsınız. Bilen birinden mutlaka yardım alınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.