Yazılım bekliyorlar herhalde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eutelsatı bırakıyormu ? (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ağustostan sonra bırakacaklar sanırım
4k ve plus kutu kullananlar acele etmesinler.
-
selamınaleyküm iyi günler arkadaşlar türksat için hala aramadılar beni.hangi numaradan arama yapıyorlar acaba digitürkten bir sürü arama geliyordu numaraları engellemiştim hep numarayı sizden öğrenip kaldırayım engeli bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benide dün aradılar belk yerel servisin işgüzatlığıdır dedim digitürk ile görüştüm 2022 ocak itibari ile tamamen türksat üzerinden kesintisiz yayın vereceğiz dedi 3 5 kanal saydı bunlar 3ocağa dek olmayacak onlarda ocak itibari ile gelecek dendi maduriyetimizi gidermek adına 1 ay full paket verecekmiş vs vs
hocam arayan numara neydi acaba servidin?
Beni arayan cep numarası aydındaki servisten digitüek müsteri hizmetlerini ararsanız bölgenizdeki teknik servisin numarasını paylaşırlar
Her şehrin teknik servis numarası farklı Bulunduğunuz şehrin servisin numarasını öğrenmeniz lazım. Müşteri hizmetlerinden ziyade teknik servis arıyor bildiğim kadarıyla
merhaba günaydın arkadaşlar teknik servise 4k sagemcom reciever almaya gittim 73₺ ücret çıkardılar.Servisten sırayla aranıyorsunuz bu recieverda zaten Türksat yok sadece Eutelsat yayın alırsınız dediler.
Mdu 5 lnb ler turksat a geçiriliyor sanırım bu hafta belli olur
Bir yerden bir bilgi mi aldınız hocam
-
inşallah bir an önce geçiş sağlanırda Türksata evde uydum Türksat öyle bekliyorum
-
merhaba hocam
toplamda kaç kanal olacak
eutelsattan farklı kanallar olacak mı
-
Bilgim yok 4k plus sagem kutular ile ilgili çalışma var şuan
hocam kusurabakmayın sagem 4k iq kutular Türksatta çalışacak mı acaba bilginiz varmı?Yoksa yeni kutular mı gelicek acaba 4k için?
4 k cihaz ile türksat çalışıyor mu
-
Suanlik çalışmıyor cafeler falan turksat a gecildi birde standart hd kullananlar
Ben böyle bir şey görmedim hala turksata geçemedim zapper kutuda.
-
ben son ana kadar geçmeyi düşünmüyorum eutelsata devam edeceğim 4k iq kutu var zaten liginde seneye ne olacağı belli değil
4k 4k plus sagem plus iq kutular kaldırılacak mis yavaş yavaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X