Şimdi Ara

EUW duo arıyorum - Platinum IV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EUW sunucusunda oynayan enazından gold 1 - platinum 5 liglerinde olmak kaydı ile, adc ve jungler lane'lerinde oynayan duo atacağım arkadaşlar aramaktayım.

Çoğunlukla gün içerisinde (haftaiçleri ve haftasonları) oynamaktayım, müsait olduğunuz zaman ekleyebilirsiniz, seviyeli ve oyunculuğuna güvenen arkadaşları bekliyorum.

nick: DemonicSeed

lolking.net:http://www.lolking.net/summoner/euw/46537263

dipnot: ilave olarak diamond III liginde NA sunucusunda da hesabım var, ping problemi yaşamayan aynı düzeyde arkadaşlar olursa ulaşabilir. Yakın zamanda EUW transferini yapacağım onunda.

Herkese iyi günler.

• Solotop'tan başka biryer oynayamıyorum . Adc falan oynayabilseydim duo girerdik ^^ . Plat 2 bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

Solotop'tan başka biryer oynayamıyorum . Adc falan oynayabilseydim duo girerdik ^^ . Plat 2 bu arada.

nick'ini yazabilirsen oyun içerisinde eklerim seni, eğer oyun tarzımız uyuşacak olursa, aradığım partneri bulabilirim duo için.
  • Hocam Rietz ekleyebilirsin. Gold I liginde oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rietz90

Hocam Rietz ekleyebilirsin. Gold I liginde oynuyorum.

EUW duo arıyorum - Platinum IV

direk link:https://store.donanimhaber.com/4c/86/ac/4c86acb4ea84a844d75f057780ec2856.png

arkadaş ile attığımız maçtan bir görüntü, kendisine tekrardan teşekkürlerimi sunarım.

Başka duo atacak arkadaşlar varsa ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSeed -- 16 Eylül 2013; 16:13:38 >

• rietz90 kullanıcısına yanıt
    Adamin birinin bana sozu vardi ...

Bana gelince tum maclar feedlersin, baskasina gidince win :D Yazdim bunu bir koseye.
  • i cant report myself can you pls?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Adamin birinin bana sozu vardi ...

Bana gelince tum maclar feedlersin, baskasina gidince win :D Yazdim bunu bir koseye.

Bu maçıda takım kazandırdı ben pek bir şey yapamadım.
  • rietz90 kullanıcısına yanıt
    Iyice eskilere girdim. Durumum hic ic acici degil. Saglam carry e ihtiyacim var. Bu konu vesilesi ile kendime de partner aramis olayim bari.
  • westteki hesabımı eklersen bi ara atarız Ishraphel . main adc . ondan önce de 1-1,5 sene jungle oynadım
  • Ben yine feedlemeye hazırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rietz90

Ben yine feedlemeye hazırım.

OK. Gece 12 gibi girerim, sabaha kadar online im ona gore ayarla kendini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Iyice eskilere girdim. Durumum hic ic acici degil. Saglam carry e ihtiyacim var. Bu konu vesilesi ile kendime de partner aramis olayim bari.

Senin oyun nick'in nedir sayın yönetici :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.