Şimdi Ara

euw firewall hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler birçoğunuzun bildiği hatadır.arada sırada alıyorum.teknik desteğe ticket attım yardımcı oluyorlar sağolsunlar ama sorum şu modemin ayarlarından bi çözümü varmış galiba bilgisi olan var mı?

• up up
  • yok mu?
  • bende de ara sıra çıkıyordu sonradan çözüldü
  • blazinb B kullanıcısına yanıt
    bende de sürekli olmuyor ama rank giriyosun hop hata veriyor afk kalıyosun.bunun yüzünden bayağı oyunum heba oldu.hem bana hem de diğer adamlara yazık yani.zaten ticktetta da belirttim bunu.
  • sabit 500 pıng hatası sizde de oluyor mu? oyunda çıkıyorum tekrar giriş yapıyorum bu seferde bu hatayı alıyorum...
  • arkadaşlar ttneti aradım ticket atmıştım zaten hala uğraşıyorum herşeyi denedim ve yine aynı hatayı alıyorum.internette falan da düzgün bi çözümü yok.trden weste geçtik başımzıa gelene bak ya.yardım edin lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WtFast Error Hatası
    8 yıl önce açıldı
    METİN2 PVP ANTİVİRÜS HATASI
    8 yıl önce açıldı
    Valorant hwid ban sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pc format

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarda güvenlik adına hiçbişey yok.ne virüs programı var ne de firewall etkin.hepsini sildim/kapattım.tr de böyle bi hata almıyodum.ttneti aradım anlattım durumu onlar da oyunla ilgili bi hata bizim yapabileceğimiz bişey yok dediler.hatta tam hatayı aldığım anda aradım.windows 7 kurmayı düşündüm ama bilgisayarın rami 2 gb o nedenle biraz çekindim.çekinmeme rağmen yine kuracaktım fakat dvd okumuyordu ondan vazgeçtim.her an hata alıcak gibi oynuyorum çok kötü ve sinir bozucu bi durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maelsterg

O hatayı sadece sunucular çöktüğünde/bakım olduğunda falan alıyorum ben. Verebileceğim tavsiyeler; Windows Güvenlik Duvarı'nı kapatmak ve Modem Arayüzü (192.168.x.x) 'den Firewall'ı kapatmak olacaktır. Ayrıca Antivirüsler de engelleyebiliyor oyunu. Onun dışında tekrar alıyorsan format atmayı deneyebilirsin. Ayrıca DNS olarak ne kullanıyorsunuz?

Tr'den weste geçtik oldu demişsin bu arada, kısa süre önce Tr ile West aynı konumdaki datacenterlarda barınıyordu. Daha sonra EUW'i Amsterdam lokasyonlu bir sunucuya geçirdiler, bununla ilgili sana yansıyan bir problem olabilir. TTnet'e Amsterdam lokasyonlu sunuculara bağlantı yapamıyorum falan diye arıza kaydı bırak olmadı veya dns değiştir.

Edit: Son kısmı trde şu anda problem yaşamadığını varsayarak yazdım, belki seninle alakalı olmuştur ve bu hatayı trde de alırsın.

eskiden norton dns kullanıyodum ama lol support 8.8.8.8 8.8.4.4 kullanmamı önerdi bende değiştirdim ama farkeden bişey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.