Şimdi Ara

EUW High Elo Hell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktan da anlayacağınız üzere EUW Diamond Ligi son aylarda benim için çok ilginç bir hal almıştır. Yaklaşık 2 haftadir zamanım diamond 3-4 arasında çıkıp inmekle geçiyor. Çoğu oyun 5.dakikada Jungler'ın counterlanmasıyla bitiyor. Bazı oyunlara da bronz bile olamaz diyebileceğimiz elemanlar geliyor. Başlarda sorun bende diye düşünüp attığım oyunları izledim nelerde hata yaptığıma baktım. Daha çok odaklanarak oynadım gerek laning aşaması gerek objektiflere daha çok önem verdim ama yine sonuç pek değişmedi. friend listimdeki ve TR kanalındaki diğer türk oyunculara baktığımda onların da sürekli bir iniş çıkış içerisinde olduklarını söyleyebilirim. En basit örnek forumdan da tanıdığınız Auspexa LLoncept, 2 si de geçen sezon diamond 1 bitirdi ve hala o derecedeki playerlar ama onlar da benim ve diğer oyuncular gibi diamond 4-3 arasında sürekli gidip geliyorlar. Yani sonuç olarak sorun bizde mi, sorun bizdeyse ne yapabiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeuna -- 14 Nisan 2014; 14:20:28 >

• Aynı durumu bende yaşıyorum. Örneğin 50 hpli adamı E açmadan kovalayan bi warwick vardı. Nicki Sergei gibi bişeydi. Rus olduğu belliydi ve oyun boyunca konuşmadı. Sanırım fazla Darien izleyip gelmiş Rus serverından.
    Öyle adamlar sanırım rus serverından geçiyorlar.
  • Oyun takım oyunu olduğu için tek bir kişiyi eleştirmek ya da değiştirmeye çalışmak mantıklı değililk defa oynayacağın adamla uyumlu olmanı bekliyorlar. Yani senin yapacağın hamleyi anlaması ve aynı anda aynı kişiye odaklanmak tabii her zaman böyle adamlar gelmiyor oyununa onun için 5 arkadaşla konuşarak oynamak bu oyundan ancak o şekilde verim alınır ve zevkli olur. Diye düşünmekteyim
  • euw diamond4 e kadar gördüm bu sezon aşırı çöp hiçbiri bilmiyor oyunu
  • silver5-diamon3 arası neredeyse fark yok hepsi elohell.
  • Ben de takıldım Diamond 5'te. 1 maç kazansam hemen 1 maç kaybediyorum. Resmen 0 puandayım. Win/Lose eksi oldu. Tabii sürekli oynayamıyorum ben bunu söyleyebilirim ama Auspexa resmen Diamond 1'den 4'e düştü adam. Maçlar tamamen şans işi olmaya başladı.
  • Al benden de o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

silver5-diamon3 arası neredeyse fark yok hepsi elohell.

kahkaha attım buna
  • Eloboost sayılır hepsi.

Bazıları arkadaşıyla eğlenmek için giriyor.

Bazılarıda streamdakilerin ilgisini çekmek için.
  • diamond 5 her oyun troll her oyun feeder her oyun flame
  • sorma ya bataktayım bende
  • Duo atiyoruz genelde ki duo atmaktan nefret ederim arkadasima o sinirle yanlis bisey soyleyip kirmiyim diye ama yine de takima gelen 3 kisiden 1 i boost cikiyo. Sorun tek bende degil bunla teselli oldum sayilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de diamond 4de kaldım son oyun ddos yedik herkes oyundan düştü ve her iki takımda oyunu kaybetmiş sayıldı?! west eyiye gidiyo

EUW High Elo Hell
  • ben d2 bitirdim lağn
  • mantheonUP'ın eloboost ve bi kaç benzer servis sayesinde bu 2yılda kazandığı parayı türkiyede herhangi bir işle kazanabilecek adam yok.
    Çok uçuk rakamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 14 Nisan 2014; 16:44:53 >
  • aslında dediğinde haklısın son zamanlarda hep jungleler yüzünden oyun gidiyor. Benim lane me kamp kuran bir diana varken, amumu hala solo topta orman temizlemeye çalışıyor(oyunda geride de değil eşit diana ile) Elise tam 7 dk boyunca item almadan orman içinde dolaştı ve baskınlara gelmedi, kule altında 2 v 1 yaparken resmen çimde beni izledi kule düştükten sonra baskın atıp kill verdi. Twitchin elmas ligde jungle olarak başlayıp end game doğru hiç bir etkisi olmaması mı dersin. Morgana oynarken karşıma gelen gragasın ağır şekilde beni beslemesi mi dersin. Bunun gibi bir çok sorun var. Sen konuyu açıncaya kadar dikkatimi çekmemeişti ama dğn oynadığım son 3 maçta bunlar olunca dediğine katılmamak elde değil.
  • Jeuna kullanıcısına yanıt
    Abi sorma ya 2 ay önce weste geçtim başlarda herşey iyi gidiyordu Diamond 3'ten diamond 5e düştüm bu aralar takımıma gelen junglelar gerçekten oyunu mahvediyor diyebilirim .. Diamond 5 te kaldım resmen QQ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.