Şimdi Ara

euwest duoQ gold veya üstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar last season gold IV bitirdim, şuan silver2 deyim (allah kahretsin silverları). ama playzim iyidir main mid , ama her lanede iyiyimdir. gold veya üstü sağlam adam arıyorum beraber flame + blame olmadan taşıyabileceğimiz paso duoQ atabilicegim . nick : xRageer ( son 4-5 oyunda sinirden oynayamadım ve her el 24/4 felan bitti oyun sonu)
     euwest duoQ gold veya üstü euwest duoQ gold veya üstü euwest duoQ gold veya üstü euwest duoQ gold veya üstü

• Kanka :D silv 2 kötü olmuş ya. Ben 6/10 Yaptım Gold1e attı. Şuan Plat5im. Sezon kapanmadan önce Plat1dim. Zang3t eklersen oynarız
  • faceden ekle sen bi hesap cumartesi 16:10 da açılcak artık sinirden sövdüm fena.. face'e xRageer yaz çıkar
  • face kullanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekledim açıldı account
  • quote:

silver2 deyim (allah kahretsin silverları)

Kendine de beddua okumuş olmuyor musun bir yerde
  • hakettiğim yer burası olmadığı için üstüme alınmıyorum kardeşim :) , trdeki hesap bile gold1 burda hala silverım peki neden? lolkingden açıp bakabilirsin son oyunlarıma gelen gragas , darius felan 1/10, 1/12.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL EU West 30lv Hesap alınır
    geçen yıl önce açıldı
    IP Boost EUW için
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRageer

hakettiğim yer burası olmadığı için üstüme alınmıyorum kardeşim :) , trdeki hesap bile gold1 burda hala silverım peki neden? lolkingden açıp bakabilirsin son oyunlarıma gelen gragas , darius felan 1/10, 1/12.

Çünkü west > TR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.