Şimdi Ara

Ev ağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim bir sorum olacaktı... Bende adsl router ve 8 li ethernet mini switch var... Bunları kullanarak evdeki iki bilgisayarımı birbirine bağlamak istiyorum ama bir türlü olmadı... Bilgisayarlardan birinde Vista öbüründe Xp yüklü... İkisinden de internete girebiliyorum ... Nasıl ağ kuracağım hakkında fikir verirseniz sevinirim... Teşekkürler...

• Xp den xp ye; bilgisayarımı sağı tıkla/özellikler/bilgisayar adı/değiştir sekmesinden her iki bilgisayarda da çalışma grubuna aynı isimverilip,güvenlik duvarlarıda ayarlandımı görüyorlardı,sanırım vistada da böyle olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Xp den xp ye; bilgisayarımı sağı tıkla/özellikler/bilgisayar adı/değiştir sekmesinden her iki bilgisayarda da çalışma grubuna aynı isimverilip,güvenlik duvarlarıda ayarlandımı görüyorlardı,sanırım vistada da böyle olabilir...

/>

Xpden vistaya da aynı yöntem geçerli olmalı..

• wistada ağ komşularına tıkladığında adres satırının altında ağ komşularını bulma ve paylaştırma(şu an pcde vista kurulu değil o yüzden satırı tam olarak hatırlamıyorum amabuna benzer birşeydi) gibi bir satır var ona tıklıyorsun bilgisayarın o özelliğini açıyor ağ komşularını görebiliyorsun. birde vistadan xp ye sorun olmuyorda xp den vistaya sorun olabilir onun içinde vistada kullanıcı hesabına şifre koyman gerekebilir sanırım şifre olmadan ağdan erişelemiyor. birde kullanıcı hesaplarında kulllanıcı denetimi diye bir şey var onuda kaldırmanı öneririm her şeye nane olma gibi bir özelliği var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev planı
    geçen yıl açıldı
    Superonline Ev Konfigürasyonu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.