Şimdi Ara

Ev arkadaşım küsmüş sanırım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düzgün cevap vereceğim mantıklı olarak.

Adam gibi bi insan oturup düşününce şuna karar verir: Eğer ben zerre rahatsız olmayacaksam banane beni ilgilendirmez. O en ağır uyuşturucuyu da kullansa eğer sana zerre zararı yoksa yine bir yerden sonra karışamazsın.

Afedersin adamın boşaldığı çarşaf var da sana mı yıkatmaya çalışıyor?

Müslüman olabilirsin. Fakat o olmayabilir. Din Allahla kul arasındaysa kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok.

e bide şu var: mal mülk senin olur. Ki anladığım kadarıyla adam parasını veriyor. O halde herkes istediğini kendi bölümünde yapabilir.

Ben bu hoşgörüsüzlüğe ithafen daha ağır yorumda da bulunabilirdim. Bir gün arkadaşına yapan, öteki gün denk gelirsek bana yapar.

Herkesin hayatı kendine. Başkalarının namus, ahlak, din bekçiliğini yapmanın alemi yok. Sen odanda napıyorsan yap. O da odasında yapsın.

YA DA EVET. YOLLARI AYIRIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupMaymunu51 -- 25 Ocak 2015; 17:38:39 >

• herkesin yorumuna saygım var,sonuçta evde benim hakkım daha çok ona şu dakka çık desem kalmak için hiçbir nedeni yok..eşyalar falan her şey bana ait,o bir nevi misafir gibi...para falan da almamıştım eve girerken,sonuçta ..ayrıca diyorum ki ev sahibinin anası,babası aşagıda oturuyor ve huysuzlar,kızı görse ne diyecez ? ki onu geçtm ben evimde zina yapılmasına aizin veremem,Allah zina ya yaklaşmayın diyor,bakın yapmayın kısmına gelmemiş bile...izin verirsem sonuçta günahı bana da gelecek,dışarıda kim ne istiyorsa yapsın ama benim evimde yapamzlar...haksızsın diyen arkadaşlaa da bir şey demiyorum,herkesin aklı kendine...benim dogrularım bunlar,zorla da tutmuyorum adamı..çıkıyorum dese,arkasından el sallarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

Arkadaşlar ev arkadaşımla gecen konusurken (2 kisi kalıyoruz) laf arasında bana ara tatilde kız arkasım gelecek falan dedi..bu arada evin asıl söz sahibi benim yani ilk eve ben tek başıma cıktım,tüm esyalar falan bana ait,o sadece bavulunu aldı geldi...bu arada ev sahibinin annesi, babası alt katta oturuyorlar ve biraz huysuzlar...neyse işte,nerde kalacak dedim buna..demez mi benim odamda,kafam attı benim...yani aynı odada kalacaklar,tek yatak var birde...belli yani ne olacagı...bende dedim olmaz öyle sey,kabul etmiyorum...yok işte sana ne zararı var falan diyor...ben de dedim,nikahsız iki farklı cinsin tek basına bir yatakta beraber olmasına helede benim evimde asla izin vermem... senin iyiligin için de benim iyiligim için de dogrusu bu dedim...baktım surat astı,kaç gündür surat bes karış,konuşmuyor birde...arkadaslar,ben namaz kılıyorum o evde ya siz haksızsınız falan desenizde fikrimi degisecek degilim ama soruyorum bu sizce dogrumu? bu kadar mı geniş olur insan?

hocam arkadaşım emrivakiye getirip sana sormadan kızı getirip kendi odamda kalacak demesi çok kötü olmuş. namaz falan kılan bir insan değilim ama şu dünyada prensipleri uğruna en yakınlarını karşılarına alanlara duyduğum saygı tarif edilemez. keşke herkes senin kadar iradeli olsa kolay değil yani şu durumda senin gibi dik durmak. helal olsun

• Herkesin hayatına kimse karışamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza hukukunda nasıl ki azmettirici, suça yataklık edici suçu işleyene ortak ise; dini hükümlere göre de 'sebep olan yapan gibidir'
    Bu onurlu davranışınızı kutlarım sevgili arkadaşım. Suça 'yataklık' etme!
  • sana ne olm sdfdsf ne kafalar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

Orijinalden alıntı: Aynalı Sazan

Tayyibin yolundan ilerleyen, *m bekçiliği yapan gençlik...

Her şeye siyaset karıştırmaktan bıkmadınız mı sizin gibilerden tiksiniyorum lan adam Müslümanım diyor bunun tayyiple ne alakası var. ?

Bu arada p** gençlik yetişecegine dindar gençlik yetişir umarım

Hayır, her şeye siyaset karıştırmaktan bıkmadım. Böyle iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş kusura bakma da harbiden sanane ya.

Adamın sana bi zararı dokunmucak, günah kendi boynuna vebali kendisine ait sana ne oluyor yani ? Hani kuran hoşgorü falan, allah -kul ilişkisi nerede kaldı?

Dini boyutundan bakarsan kesinlikle haksız olduğunu düşünüyorum onun haricinde ev sahibi alt kat mevzusunu falan çocuğa açıkça söyleseydin anlayış gösterirdi diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Her şeye siyaset karıştırmaktan bıkmadınız mı sizin gibilerden tiksiniyorum lan adam Müslümanım diyor bunun tayyiple ne alakası var. ?

Karakteriniz bu kadar gelişmiş ne yapacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik konu konu disi ozelde trollemen olmamis yalniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karakteriniz bu kadar gelişmiş ne yapacaksın

Evet, keşke sizin gibi olabilsem ama ne yaparsınız.

• taviz verme asla kabul etme ve tamamen haklısın
  • Kardes normalde eve kız atcam 2 saatligine git dese gitmesen hata sende derimde kalmak nedir o degil bari desin ayni odada ayri yerde yatcaz fln diye sen odada oturcan o odada isi pisircek
  • Ben olsam karışmam.Aynı onun durumunda olsam karıştırmam da.Herkes kendinden sorumlu.Üniversitede arkadaşım eve kız attı diğer 3 arkadaşla gittik 5-6 saat başka yerde takıldık.Öğrenci evinde böyle şeyler olur.
    Bu kadar rahatsızsan tek kişi eve çıkarsın.
  • O o şekilde yaşar bu şekilde takılır öbürü istediği şekilde istedigiyle yatar ! Ha yalınız sen Cenabı hak ga inanın saygım var emma kimse kimsenin hayatına garisamaz. Sen yardım ve yataklık etmiş olmuyorsun. O kadar gün kız otel odalarinda mı kalsın?!! Senin yaptığın birazda vicdansizlik. ODANIN Para veriyorsa parasını veriyor garisaman. Sonuç hatalisin. Ama saygı duyuyorum kendine haklı sebeplerin var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakma kardeşim de eğer bu kişi ciddi düşündüğü biriyse laf söylemek sana düşmez. herkes senin istediğin gibi değil ki zaten adamın kendi odası. oraya ikinizde aynı kirayı veriyorsanız senin üstünlüğün söz konusu olamaz nasıl bir at gözlüğün var. ha hergün kız atar sana zararı dokunur o zaman haklısın kardeşim bana zararın var namaz kılıyorum evimde böyle şeyler istemiyorum diyebilirsin.
  • Senin kadar dini bütün insan olsam ben de istemezdim, o yüzden anlıyorum. Diğer elemana daha yakınım aslında ama burada sizi haklı gördüm nedense. İstemezseniz olmaz o kadar basit diyip tavrınızı koymanız yerinde olmuş.
  • Karışamazsin, açık ve net. İlk o eve sen çıkmış olabilirsin, fakat kirada ortaksiniz.

• İşine gelince dinde eşitlik var kardeşim adamın inancı kendine sen ona zorla dini görüşünü dayattıramazsın bu arada ben psikologluk yaparım sana İD ego var sende ciddiyim ücret almam

Edit: ya bi aklı başında insanda çıkıp dememiş o çocuk sana karışıyormu namaz kılma odanda diye belki buda ona göre ters nasıl bir at gözlüğüne sahipsin kardeşim hukuken kira veriyorsa o çocuğa ait o ada ozaman sen haklarını ihlal et oda günah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Dexter -- 26 Ocak 2015; 11:11:06 >
  • İzin veren verir arkadaşlar. Ailem o evi tutarken bana güvenip boyle şeylerin olmamasına dair guveniyorsa ben baskasinin zevki için o ggüvenibboşa cikaramam,zihniyet meselesi iste yarin birgün sizin kiz kardesinizi biri boyle eve atarsa artik kimse karisamaz deyip ddurursunuz geniş arkadaslarim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 26 Ocak 2015; 11:11:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.